plectri

Hoofd opruimen

Hij was de beroemdste kunstenaar van de twintigste eeuw, Pablo Picasso. Hij was een echt natuurtalent en maakte op zijn vijftiende al de meest prachtige portretten. Op zijn 19e vertrok hij naar Parijs waar hij deel ging uitmaken van de Bohemien- kringen in Montmartre. Gesteund door onder meer de familie Stein werd hij steeds beroemder. Picasso experimenteerde met diverse stijlen en bij iedere nieuwe liefde in zijn leven veranderde hij van richting in zijn kunst. Zijn absolute meesterwerk zou het in 1937 geschilderde Guernica worden, gemaakt naar aanleiding van de bombardementen op het gelijknamige Baskische stadje en tentoongesteld op de Wereldtentoonstelling.

Spreker: Diana Kostman

Dag Tijden Start Lessen Locatie Prijs Code Inschrijving
dinsdag 19.30-21.30 19 apr. 2022 1 Soest € 16,50 23605 open

 

 

Lessen januari

In verband met de coronamaatregelen is de Volksuniversiteit in ieder geval tot en met 14 januari gesloten. Lessen die in de de week van 10 januari plaatsvinden, gaan online door of worden op een later moment ingehaald. Daarover krijg je bericht van de cursusadministratie.

Contact

De cursusadministratie van Volksuniversiteit Idea is van maandag tot en met vrijdag van 9.00–17.00 uur bereikbaar via 085 8222 770. Je kunt ook mailen naar .

Inschrijven

Inschrijven voor een lezing, workshop of cursus bij Volksuniversiteit Idea kan gemakkelijk online.
Online inschrijven