plectri

Hoofd opruimen

Het Italiaanse schiereiland is rijk aan plaatsen waar natuur, kunst en architectuur samenkomen in absoluut unieke suggestieve locaties vol charme, geschiedenis en cultuur. Deze plaatsen zijn, wanneer ze op een bewuste en uitgebreide manier bekeken en beleefd worden, in staat om het lichaam, de ziel en de geest van het individu te voeden. Daardoor zijn het plekken van persoonlijke ontwikkeling en groei. Door een programma dat veel verder gaat dan alleen maar Italiaanse vakantiebestemmingen te presenteren, neemt Andrea Maddalena  je mee op reis om plaatsen, kunstwerken en architectuur te ontdekken die het leven van mensen voor altijd ten goede kunnen veranderen.

Spreker: Diana Kostman

Dag Tijden Start Lessen Locatie Prijs Code Inschrijving
dinsdag 19.30-21.30 30 nov. 2021 4 Soest € 65,00 23608 open

 

 

Lessen januari

In verband met de coronamaatregelen is de Volksuniversiteit in ieder geval tot en met 14 januari gesloten. Lessen die in de de week van 10 januari plaatsvinden, gaan online door of worden op een later moment ingehaald. Daarover krijg je bericht van de cursusadministratie.

Contact

De cursusadministratie van Volksuniversiteit Idea is van maandag tot en met vrijdag van 9.00–17.00 uur bereikbaar via 085 8222 770. Je kunt ook mailen naar .

Inschrijven

Inschrijven voor een lezing, workshop of cursus bij Volksuniversiteit Idea kan gemakkelijk online.
Online inschrijven