plectri

Hoofd opruimen

Claude Monet was de bekendste kunstenaar binnen het impressionisme. Hij liet zich inspireren door de weergave van het zonlicht en de reflectie hiervan op het water. Om dit te kunnen schilderen liet hij zelfs atelierboten bouwen. In 1883 verhuisde Monet naar Giverny waar hij tot aan zijn dood in 1926 zou wonen. De tuinen die hij rondom zijn huis liet aanleggen, waaronder de beroemde Japanse watertuin, zouden de belangrijkste inspiratie worden voor de schilderijen van Monet. Tijdens de lezing neemt kunsthistorica Diana Kostman je mee langs de sprookjesachtige tuinen van Monet in Giverny en zijn schilderijen geïnspireerd hierop. 

Spreker: Diana Kostman

Dag Tijden Start Lessen Locatie Prijs Code Inschrijving
dinsdag 19.30-21.30 5 okt. 2021 1 Soest € 16,50 23606 gesloten

 

 

Lessen januari

In verband met de coronamaatregelen is de Volksuniversiteit in ieder geval tot en met 14 januari gesloten. Lessen die in de de week van 10 januari plaatsvinden, gaan online door of worden op een later moment ingehaald. Daarover krijg je bericht van de cursusadministratie.

Contact

De cursusadministratie van Volksuniversiteit Idea is van maandag tot en met vrijdag van 9.00–17.00 uur bereikbaar via 085 8222 770. Je kunt ook mailen naar .

Inschrijven

Inschrijven voor een lezing, workshop of cursus bij Volksuniversiteit Idea kan gemakkelijk online.
Online inschrijven