plectri

Bij de Volksuniversiteit hebben we op het gebied van natuur, cultuur en economie diverse lezingen, cursussen en workshops.

Omgaan met Android Inleidingscursus Hoe verduurzaam ik mijn huis?

In deze introductiecursus leer je hoe je in stappen je eigen huis kunt verduurzamen. Van isoleren tot zelf energie opwekken. 
Lees meer
   
Omgaan met Android Vervolgcursus Hoe verduurzaam ik mijn huis?

In deze vervolgcursus gaan we verder in op manieren om je huis te verduurzamen. 
Lees meer
   
WhatsApp Lezing de Islam in vogelvlucht

Drs. Azzedine Ahbod neemt je in vogelvlucht mee langs de Islam en laat zijn licht schijnen op het rijke verleden en op de achtergronden van deze religie.
Lees meer
   
Google Fotos Lezing Pablo Picasso

Een fascinerende lezing over een van de beroemdste kunstenaar van de twintigste eeuw, Pablo Picasso.
Lees meer
   
LinkedIn Lezing De tuinen van Monet

Kunsthistorica Diana Kostman neemt je mee langs de sprookjesachtige tuinen van Monet en zijn schilderijen die hierop geïnspireerd waren. 
Lees meer
   
LinkedIn Leren kijken naar kunst

De cursus is geschikt als eerste kennismaking met de kunstgeschiedenis, maar ook perfect om de kennis hierover op te frissen.
Lees meer
   
LinkedIn Lezingenreeks Italiaanse routes van Kunst, schoonheid en bewondering

Italië is rijk aan plaatsen waar natuur, kunst en architectuur samenkomen in absoluut unieke suggestieve locaties vol charme, geschiedenis en cultuur.
Lees meer
   
LinkedIn Lezing Dreiging uit de ruimte

Een vallende ster is geen echte ster, maar wat zijn vallende sterren, die ook wel meteoren of meteorieten genoemd worden, dan wel? 
Lees meer
 

Lessen januari

In verband met de coronamaatregelen is de Volksuniversiteit in ieder geval tot en met 14 januari gesloten. Lessen die in de de week van 10 januari plaatsvinden, gaan online door of worden op een later moment ingehaald. Daarover krijg je bericht van de cursusadministratie.

Contact

De cursusadministratie van Volksuniversiteit Idea is van maandag tot en met vrijdag van 9.00–17.00 uur bereikbaar via 085 8222 770. Je kunt ook mailen naar .

Inschrijven

Inschrijven voor een lezing, workshop of cursus bij Volksuniversiteit Idea kan gemakkelijk online.
Online inschrijven