plectri

Bij de Volksuniversiteit hebben we dit seizoen veel nieuwe thema’s bij de lezingen en cursussen. 

De wereld verandert snel en ook wij veranderen mee. Maar wat betekent dat nu voor ons, onze economie en de wereld om ons heen? Wat betekent China voor ons? Er komen steeds meer verschillende culturen in ons land, wat houden die culturen in? Leer er meer over in de lezingen. 

In samenwerking met Collectief Energie Actief Soest bieden wij een inleidingscursus aan ‘Hoe verduurzaam ik mijn huis’, waarin we in een aantal lessen je op weg helpen hoe je zelf je huis kunt verduurzamen. Leerzaam en daarna gelijk aan de slag. 

Tijdens al die veranderingen is het ook heerlijk om te kijken naar kunst, oude en nieuwe kunst. Werken van de grootmeesters Pablo Picasso of de tuinen in de schilderijen van Monet. 

Omgaan met Android NIEUW! Inleidingscursus Hoe verduurzaam ik mijn huis?

In deze introductiecursus leer je hoe je in stappen je eigen huis kunt verduurzamen. Van isoleren tot zelf energie opwekken. 
Lees meer
   
WhatsApp NIEUW! Lezing de Islam in vogelvlucht

Drs. Azzedine Ahbod neemt je in vogelvlucht mee langs de Islam en laat zijn licht schijnen op het rijke verleden en op de achtergronden van deze religie.
Lees meer
   
Google Fotos NIEUW! Lezing een sociaal Europa, wensbeeld of realiteit

In deze boeiende lezing vertelt Europa-deskundige drs. Walter PfeilEuropa-deskundige over de actuele stand van zaken rond sociaal Europa.
Lees meer
   
LinkedIn NIEUW! Lezing China een bedreiging voor onze waarden?

In deze lezing vol vuurwerk kijken naar we de opkomst van de rode draak als wereldmacht.
Lees meer
   
Google Fotos NIEUW! Lezing Pablo Picasso

Een fascinerende lezing over een van de beroemdste kunstenaar van de twintigste eeuw, Pablo Picasso.
Lees meer
   
LinkedIn INIEUW! Lezing de tuinen van Monet

Kunsthistorica Diana Kostman neemt je mee langs de sprookjesachtige tuinen van Monet en zijn schilderijen die hierop geïnspireerd waren. 
Lees meer
 

Contact

De cursusadministratie van Volksuniversiteit Idea is van maandag tot en met vrijdag van 9.00–17.00 uur bereikbaar via 085 8222 770. Je kunt ook mailen naar .