Koken is leuk, maar voor sommige ook lastig om steeds te bedenken wat je moet maken. Welke groente zijn dit seizoen voordelig en wat kan ik daar dan mee maken? Hoe zet je een gezonde maaltijd op tafel? Kan ik producten ook langer bewaren? Waarom kom ik na het boodschappen doen er thuis altijd achter dat ik andere dingen heb gekocht dan dat ik van plan was.
Bij de Volksuniversiteit bieden wij dit seizoen diverse workshops, lezingen en een cursus over gezondere voeding aan. Culinair, terug van weggeweest. Leerzame en gezellige avonden, waar we samen aan de slag gaan.
![]() |
NIEUW! Cursus gezondere voeding Meer energie? Je gezondheid verbeteren? Met voeding kun je enorme stappen zetten! Lees meer |
![]() |
NIEUW! Workshop fermentatie Tijdens deze workshop leer je wat fermenteren precies is en ga je zelf ook aan de slag. Lees meer |
![]() |
NIEUW! Workshop inmaken en wecken inmaken is een perfecte manier om heerlijke, gezonde hapjes te maken van restjes groenten, kruiden en fruit. Lees meer |
![]() |
NIEUW! Lezing de verleiding van de supermarkt Na deze lezing laat je je niet meer door supermarkten verleiden om meer boodschappen in je mandje te doen. Lees meer |
![]() |
NIEUW! Workshop koken met seizoensgroente Verse groenten van het seizoen smaken het beste! Ontdek het zelf in deze workshop. Lees meer |