plectri

Creatief bezig zijn, dat is dé manier om je te ontspannen. Bij Volksuniversiteit Idea kun je kiezen uit leuke, creatieve workshops. Workshops die je gezellig met een vriend of vriendin kunt volgen, maar ook waar je nieuwe mensen kunt ontmoeten.

Kom een leuk gelukspoppetje maken, haak een mooie hoes voor een windlicht of maak kennis met de trend punch needling. Tijdens de workshop geeft de docent uitleg en krijg je allerlei voorbeelden te zien. Daarna ga je zelf aan de slag. Aan het einde van een workshop ga je naar huis met veel inspiratie en tips, en natuurlijk ook je eigengemaakte creatie. Leuk om zelf te houden, maar misschien nog leuker om als cadeau te geven aan een ander.

Schrijf je in voor een creatieve workshop en ontdek je nieuwe hobby!

Kijk ook eens bij het aanbod van Kunstencentrum Idea voor nog meer creatieve en lifestyle workshops.

Punch needling Punch needling

Punch Needling, is een oude ambacht waar op een hippe manier nieuw leven in is gebracht. Heel leuk en verslavend om te doen!
Lees meer
   
Windlicht haken Windlicht haken

Door middel van het gebruik van mooi, dik garen, gaan we deze avond aan de slag met een hoes voor om een windlicht/vaas.
Lees meer
   
Gelukspoppetje maken Gelukspoppetje maken

Aan het eind van deze gezellige workshop ga je naar huis met een uniek handgemaakte gelukspoppetje.
Lees meer
 

Contact

De cursusadministratie van Volksuniversiteit Idea is van maandag tot en met vrijdag van 9.00–17.00 uur bereikbaar via 085 8222 770. Je kunt ook mailen naar .

Inschrijven

Inschrijven voor een lezing, workshop of cursus bij Volksuniversiteit Idea kan gemakkelijk online.
Online inschrijven