plectri

Op 2 november heeft het kabinet aangegeven dat het helaas noodzakelijk is vanaf zaterdag 6 november de coronamaatregelen aan te moeten scherpen. Wat betekent dit voor jou als cursist en onze cursussen? Ten eerste dat we gewoon door kunnen gaan met de lessen op locatie en ook met de voorstellingen in onze podia, dat is natuurlijk fantastisch nieuws! Alle lessen voor leerlingen onder de 18 jaar blijven ongewijzigd. 

CoronaCheck en mondkapjes
Voor cursisten vanaf 18 jaar gaan alle lessen/cursussen ook gewoon door, maar vragen we vanaf zaterdag 6 november voor aanvang van de les een coronatoegangsbewijs te tonen aan je docent. Deze toon je via de inmiddels bekende QR-code in de CoronaCheck-app. Zorg dus dat je altijd je QR-code in de CoronaCheck-app en je legitimatie meeneemt naar je cursus. Heb je geen smartphone? Ga dan naar CoronaCheck om een papieren versie te printen. Je hebt ook toegang met een negatief testbewijs van de GGD via Testenvoortoegang. Omdat het voor iedereen mogelijk is om aan een testbewijs te komen, geven we geen restitutie van het cursusgeld aan cursisten die geen negatief testbewijs kunnen tonen.

Daarnaast zullen vanaf 8 november ook op al onze locaties mondkapjes weer verplicht worden voor iedereen van 13 jaar en ouder. Zodra je het leslokaal binnenkomt, mag het mondkapje weer af.

Ouders die hun kinderen komen brengen, hoeven geen QR-code te laten zien, maar moeten wel een mondkapje dragen in het pand.

Algemene coronaregels
Wellicht ten overvloede vragen we je verder de algemene coronaregels in acht te nemen, zoals inmiddels kennen: het is verstandig voor personen vanaf 13 jaar om waar mogelijk 1,5 m afstand klachten blijf je thuis, bij het betreden en verlaten van de gebouwen desinfecteer je je handen, enzovoort.

 

Vakanties en feestdagen

Tijdens de schoolvakanties en feestdagen zijn er geen lessen.

Kerst 25 dec 2021 t/m 9 jan 2022
Voorjaar 26 feb t/m 6 mrt 2022
Pasen 18 apr 2022
Koningsdag 27 apr 2022
Mei 30 apr t/m 15 mei 2022
Hemelvaart 26 mei 2022
Pinksteren 6 juni 2022
Zomer 9 jul t/m 21 aug 2022

Contact

De cursusadministratie van Volksuniversiteit Idea is van maandag tot en met vrijdag van 9.00–17.00 uur bereikbaar via 085 8222 770. Je kunt ook mailen naar .