plectri
  • VU 5
  • VU 3
  • VU 2
  • VU 1
  • VU 4

Volksuniversiteit Idea

VolksUniversiteit Idea in Soest organiseert cursussen, workshops en lezingen voor volwassenen. De Volksuniversiteit is er voor iedereen, ongeacht vooropleiding, leeftijd of achtergrond. Laat je verrassen door ons brede aanbod. Kom naar de Volksuniversiteit en beleef het plezier van een leven lang leren!

Schrijf je in!
Inschrijven

Gezocht: docent Grieks

Beheers jij de Griekse taal goed en vind je het leuk om les te geven aan enthousiaste volwassenen? Volksuniversiteit Idea in Soest zoekt voor komend seizoen een docent Nieuw Grieks om les te geven aan beginners en gevorderden.
Lees meer

 

Uitgelicht

Dierenfotografie 600x300

Het verschil tussen kiekjes maken en fotograferen is het maken van bewuste keuzes. In de korte cursussen van Volksuniversiteit Idea leer je je digitale camera kennen en leer je betere foto's te maken. Dit seizoen kun je kiezen uit Dierenfotografie, Creatieve fotografie en Reisfotografie. 
Lees meer

Inschrijven

Inschrijven kan gemakkelijk online. Je kunt ook gebruik maken van het inschrijfformulier uit de brochure. Deze kun je per post sturen naar onderstaand adres, of afgeven bij de balie in de bibiotheek.

Volksuniversiteit Idea
Willaertstraat 49
3766 CP Soest
Online inschrijven

 

Lezingen & excursies

Nieuwsbrief

Taalcursus

Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en de activiteiten van RegioCultuurCentrum Idea?
Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
De laatste nieuwsbrief
Facebook