plectri
  • VU 4
  • VU 1
  • VU 5
  • VU 2
  • VU 3

VolksUniversiteit Idea

VolksUniversiteit Idea in Soest organiseert cursussen, workshops en lezingen voor volwassenen. De Volksuniversiteit is er voor iedereen, ongeacht vooropleiding, leeftijd of achtergrond. Laat je verrassen door ons brede aanbod. Kom naar de Volksuniversiteit en beleef het plezier van een leven lang leren!

Voor docenten en aanbieders
Begin 2018 gaan wij al weer aan de slag met het aanbod voor 2017-2018. Geef jij een cursus, workshop of lezing wil je deze ook ook aanbieden bij Volksuniversiteit Idea? Stuur een mail naar Wing Yie Chung,

 

 

Uitgelicht

Fotografie cursussen
Creatieve fotografie 600x300

Creatieve fotografie Voor iedereen die eens anders dan anders wil fotograferen! We experimenteren met creatief fotograferen. Niets is onmogelijk: dubbele belichting, lichttekenen, toveren met oliedruppels...
Lees meer

Reisfotografie Beter leren fotograferen is vooral veel oefenen. Daarom gaan we naar de stad en trekken we de natuur in. Al doende leren met als doel vakantiebelevenissen vast te leggen om nooit meer te vergeten.
Lees meer

Inschrijven

Inschrijven kan gemakkelijk online. Je kunt ook gebruik maken van het inschrijfformulier uit de brochure. Deze kun je per post sturen naar onderstaand adres, of afgeven bij de balie in de bibiotheek.

Volksuniversiteit Idea
Willaertstraat 49
3766 CP Soest
Online inschrijven

 

Idealen van Idea

Nieuwsbrief kunstencentrum

Bij Idea staat de klant centraal.
De Idealen van Idea

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Aanmelden nieuwsbrief
De laatste nieuwsbrief

Lezingen & excursies