plectri

facebook-icon

Jan Beuving

Rotatie
wo 18 sept 20.15 uur
Jan Beuving

Theater Idea Soest
Cabaret

Een rotatie is een wiskundige draai. En dat is wat Jan Beuving doet: hij geeft een wiskundige draai aande dingen. De taal maakt pirouettes in zijn liedjes.De logica tolt in zijn zinnen. Of u duizelig wordt? Dat is niet de bedoeling. Alles is volstrekt nozel,navolgbaar en benullig. De pers klom op alle overtreffende trappen.“Schitterend programma. Knappe grappen en puntgave liedjes“, aldus de Volkskrant (****). “Een wiskundige waar je naar blijft luisteren“, zei Trouw (****). Tom Dicke zit als altijd aan de vleugel. Jan heeft zijn ruitjes overhemd gestreken. Vorig jaar overal uitverkocht, dit seizoen voor het laatst te zien!

Poelifinario
Jan is met Rotatie genomineerd voor een Poelifinario 2019 in de categorie Engagement.

Aldus de jury over Jan: ‘Als een wiskundige beweert dat intuïtie het wint van kennis, weet je dat hij een flinke draai heeft gemaakt. Jan Beuving laat andermaal zien dat hij tot de beste liedjesschrijvers van Nederland behoort, maar ook als geëngageerd cabaretier zet hij een grote stap. Hij maakt ons getuige van de rotatie in zijn wereldbeeld: absolute waarheid maakt langzaam plaats voor menselijke maat. Beuving koppelt wiskunde naadloos aan een zeer intiem verhaal en laat de voorstelling zo verbluffend mooi kantelen. Hij geeft zijn publiek het gevoel dat het kijkt naar een Escher-schilderij.’

www.janbeuving.nl

Normaal € 17,- 
CJP € 15,50
65+ € 15,50
   
 

Kaartverkoop

Kaarten kun je gemakkelijk online kopen. Heb je liever een mooi en kleurrijk theaterticket? Vanaf 13.00 uur zijn de kaarten in Idea Soest te koop. Ook de andere vestigingen verkopen na 13.00 uur kaarten voor Theater Idea.
Log in met je Idea account