plectri

facebook-icon

Timon Krause

Mindgames
za 29 sept 2018 20.15 uur
Timon Krause

Theater Idea Soest
Mindmagic (try-out)

Ervaar Mindgames in het theater: de nieuwe sensatie op gebied van gedachten lezen! Timon Krause is de jongste mentalist die ooit Nederlands en Europees kampioen werd en inmiddels treedt hij op over de hele wereld.

Henning Neidhardt schrijft de unieke Mindgames soundtrack. Kevin Wolf brengt de beat! 

De drie combineren hun talenten om het onmogelijke, mogelijk te maken op 29 september. Met een verrassende, magische en vermakelijke mix van muziek, magie en mysterie maken ze een show met een verbijsterende climax. Een show waarbij  jongeren ook op het puntje van hun stoel zullen zitten.

www.timonkrause.com

Normaal € 16,00
CJP € 14,50
65+ € 14,50
Kortingsactie*  € 12,50 
   

Kaarten

*Kortingsactie: Zit je op de middelbare school? Dan kun je met extra korting naar deze voorstelling! Je betaalt slechts € 12,50 voor een kaartje.
Leerlingen van het Griftland College kunnen de kortingscode opvragen via school. Om de kortingscode in te voeren, log je eerst in.
Zit je op een andere middelbare school in de regio? Op vertoon van je schoolpasje krijg je aan de theaterkassa korting op je kaarten.  

Timon op de Dam

 

Kaartverkoop

Kaarten kun je gemakkelijk online kopen. Heb je liever een mooi en kleurrijk theaterticket? Vanaf 13.00 uur zijn de kaarten in Idea Soest te koop. Ook de andere vestigingen verkopen na 13.00 uur kaarten voor Theater Idea.
Log in met je Idea account

Sprintkaartje

Korting tijdens het seizoen: jongeren betalen een half uur voor aanvang slechts € 10,-.