plectri

facebook-icon

Programma

De Meisjes met de Wijsjes

Moerstaal
vr 21 feb 2020 20.15 uur
De Meisjes met de Wijsjes

Theater Idea Soest
Lichte muziek

Met hun eerste theatervoorstelling ‘Tegeltjeswijsheid’ veroverden de Meisjes met de Wijsjes het theater. In hun tweede voorstelling ‘Moerstaal’ liggen de tegeltjes in scherven en proberen zij de stukken aan elkaar te lijmen. Nederland. Het land waar je van je fiets afwaait. Het land waar de mensen het gelukkigst zijn, maar waar ook het meest wordt geklaagd. Het land waar iedereen tolerant is, maar niemand welkom. Het land waar burenruzies, geluidsoverlast en onbeschoft gedrag in het verkeer, op de sportvelden of in de supermarkt moeten worden bestreden met hashtags. Zijn wij zo direct als men beweert of zijn we gewoon lomp? Zijn wij nou échte praters of zwijgen we liever, want wat zullen de buren wel niet denken? De Meisjes willen wel even praten in onze moerstaal. Laat je door de Meisjes met de Wijsjes omverblazen om met een zonnige lach de zaal te verlaten.

www.demeisjesmetdewijsjes.nl

Normaal € 17,-
CJP € 15,50
65+ € 15,50
   

Word nu Theater Idea Fan!

Bezoek je met plezier de voorstellingen in Theater Idea? Draag je ons theater een warm hart toe? Word dan nu Theater Idea Fan voor € 25- per jaar en geniet van de verschillende voordelen die het lidmaatschap met zich mee brengt.
Theater Idea Fan

 

Kaartverkoop

Kaarten kun je gemakkelijk online kopen. Heb je liever een mooi en kleurrijk theaterticket? Vanaf 13.00 uur zijn de kaarten in Idea Soest te koop. Ook de andere vestigingen verkopen na 13.00 uur kaarten voor Theater Idea.
Log in met je Idea account

Kids-korting

Korting tijdens het seizoen: bij vier kaarten voor een jeugdvoorstelling een vrijkaartje voor een ouder!