plectri

facebook-icon

Programma

Jeroen van Merwijk

Was volgend jaar maar vast voorbij
vr 25 okt 20.15 uur
Jeroen van Merwijk

Theater Idea Soest
Lichte muziek

Kenners beschouwen Jeroen van Merwijk als een van debeste liedjesschrijvers van Nederland. Dit jaar doet hij iets unieks: een Oudejaarsavondconference in Liedvorm. Onder de titel Was volgend jaar maar vast voorbij onderneemt Van Merwijk een nooit eerder gedane pogingom het jaar 2019 te duiden en vooral te bezingen door middel van een dertigtal liederen. Liederen over Vreugdevuren in Scheveningen, de SGP, Trump, de Natuur die weer eens een maand voor loopt, Containers met plastic in de Waddenzee, kortom: al die gebeurtenissen die ieder jaar opnieuw tot een onvergetelijk en uniek jaar maken. Want laten we eerlijk zijn: 2019 was toch zeker weer het allermooiste jaar ooit?

Deze voorstelling zal vrijwel geheel bestaan uit liederen. Hoe geweldig zou het zijn om dan een lied te horen te krijgen dat Jeroen heeft geschreven n.a.v. een door jou aangedragen onderwerp? De komende 6 weken schrijft Jeroen een liedtekst voor de rubriek Dag in Dag uit van De Volkskrant. Jij kunt hiervoor een onderwerp aandragen. Alles kan en mag: van het Songfestival tot Donald Trump en van vakantieliefdes tot de voor- en nadelen van klittenband. Je kunt je bijdrage insturen naar het mailadres van Dag in Dag uit: . Onder vermelding van: ‘Idee voor liedtekst van Jeroen van Merwijk’. En wie weet komt jouw onderwerp in liedvorm terug op het toneel van Theater Idea!

www.jeroenvanmerwijk.nl

Normaal € 19,-
CJP € 17,50
65+ € 17,50
   

Word nu Theater Idea Fan!

Bezoek je met plezier de voorstellingen in Theater Idea? Draag je ons theater een warm hart toe? Word dan nu Theater Idea Fan voor € 25- per jaar en geniet van de verschillende voordelen die het lidmaatschap met zich mee brengt.
Theater Idea Fan

 

Kaartverkoop

Kaarten kun je gemakkelijk online kopen. Heb je liever een mooi en kleurrijk theaterticket? Vanaf 13.00 uur zijn de kaarten in Idea Soest te koop. Ook de andere vestigingen verkopen na 13.00 uur kaarten voor Theater Idea.
Log in met je Idea account

Kids-korting

Korting tijdens het seizoen: bij vier kaarten voor een jeugdvoorstelling een vrijkaartje voor een ouder!