plectri

facebook-icon

Programma

Abdelkader Benali

Kalief van Nederland
do 17 okt 20.15 uur
Abdelkader Benali

Theater Idea Soest
Literair

Toen schrijver Abdelkader Benali voor het eerst de verhalen van Duizend-en-een-nacht las, moest hij aan zijn grootmoeder in Marokko denken. Zij was zijn Sherazade, zijn verhalenvertelster. Wanneer hij zijn grootmoeder hoorde praten, ontdekte hij de kracht van het verhalen vertellen. Zij gebruikte de taal om haar grenzen aan te geven, haar wereld in te vullen en haar macht uit te breiden. Ze begint aan een ware tour-de-forcedie resulteert in honderden verhalen waarin djinns, olielampen, verre eilanden en verborgen schatten bijdragen aan een universele boodschap over macht en verleiding, rijkdom en armoede, geweld en liefde. Benali toont zijn Duizend-en-een-nacht: een actuele, eruditie en speels-absurde blik op de oude verhalen waarin hij zijn fascinatie voor zijn sluwe grootmoeder deelt en een Duizend-en-een-Nacht van onze tijd presenteert.

www.abdelkaderbenali.nl

In samenwerking met de SLAS (Stichting Literaire Activiteiten Soest).

Normaal € 17,-
CJP € 15,50
65+ € 15,50
Vriend van SLAS € 14,50
   

Word nu Theater Idea Fan!

Bezoek je met plezier de voorstellingen in Theater Idea? Draag je ons theater een warm hart toe? Word dan nu Theater Idea Fan voor € 25- per jaar en geniet van de verschillende voordelen die het lidmaatschap met zich mee brengt.
Theater Idea Fan

 

Kaartverkoop

Kaarten kun je gemakkelijk online kopen. Heb je liever een mooi en kleurrijk theaterticket? Vanaf 13.00 uur zijn de kaarten in Idea Soest te koop. Ook de andere vestigingen verkopen na 13.00 uur kaarten voor Theater Idea.
Log in met je Idea account

Kids-korting

Korting tijdens het seizoen: bij vier kaarten voor een jeugdvoorstelling een vrijkaartje voor een ouder!