plectri

facebook-icon

Programma

Jeroen van Veen

The Best of Einaudi
do 28 mrt 20.15 uur
Jeroen van Veen The Best of Einaudi

Theater Idea Soest
Muziektheater

Jeroen van Veen speelt een avondvullend programma met werken van de beroemde Italiaanse componist Ludovico Einaudi. Einaudi werd met zijn muziek onder meer bekend door zijn sound- tracks in de film ‘Intouchables’ (2011). Zijn minimalistisch aandoende muziek is nauw verwant aan popmuziek en begeeft zich daarmee op een bijzonder gebied. Inmiddels heeft de muziek van Einaudi al vele harten gestolen en staat zijn muziek hoog in de hitlijsten. Jeroen van Veen speelt in de voorstelling ‘The best of Einaudi’, zijn bekendste werken geschreven voor één piano. Ritmische en opzwepende muziek wordt afgewisseld met langzame rustgevende klanken om bij weg te dromen.

www.jeroenvanveen.com

Ligplaatsen:Heerlijk weg te dromen tijdens deze voorstelling? Boek een ligplaats! Neem plaats op een matje en laat de klanken over je heenkomen. De ligplaatsen zijn op het podium, vlakbij de pianisten. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Let op: neem wel je eigen matje mee. 

Normaal € 16,00
Ligplaatsen € 16,00
CJP € 14,50
65+ € 14,50
   

Word nu Theater Idea Fan!

Bezoek je met plezier de voorstellingen in Theater Idea? Draag je ons theater een warm hart toe? Word dan nu Theater Idea Fan voor € 25- per jaar en geniet van de verschillende voordelen die het lidmaatschap met zich mee brengt.
Theater Idea Fan

 

Kaartverkoop

Kaarten kun je gemakkelijk online kopen. Heb je liever een mooi en kleurrijk theaterticket? Vanaf 13.00 uur zijn de kaarten in Idea Soest te koop. Ook de andere vestigingen verkopen na 13.00 uur kaarten voor Theater Idea.
Log in met je Idea account

Kids-korting

Korting tijdens het seizoen: bij vier kaarten voor een jeugdvoorstelling een vrijkaartje voor een ouder!

 

Sprintkaartje

Korting tijdens het seizoen: jongeren betalen een half uur voor aanvang slechts € 10,-.