plectri

facebook-icon

Programma

Stine Jensen & Frank Meester

Het Opvoedcircus
do 7 feb 20.15 uur
Stine Jensen Opvoedcircus

Theater Idea Soest
Show

Er zijn vast van die dagen dat je verlangt naar de tijd dat er slechts één opvoedbijbel was, die van Dr. Spock. Nu het wemelt van de opvoedadviezen dringt de vraag zich op: Wanneer doe je het goed als ouder? Hoe doe je dat, opvoeden? Talloze boeken en opvoedgoeroes schetsen een spookbeeld. Misschien wordt het tijd om de denkbeelden van verschillende filosofen weer eens tegen het licht te houden. Zoals die van Rousseau: je moet het kind alles zelf laten ontdekken. Met humor en zelfspot banen de filosofen Stine Jensen en Frank Meester zich in deze theatershow een weg door het opvoeddoolhof. Zin om er even helemaal uit te zijn? Weg van de handenbindertjes, van de eindeloos en wezenloos schermkijkende pubers? Kom naar ‘Het opvoedcircus’! 

www.stinejensen.nl

Normaal € 17,00
CJP € 15,50
65+ € 15,50
   

Word nu Theater Idea Fan!

Bezoek je met plezier de voorstellingen in Theater Idea? Draag je ons theater een warm hart toe? Word dan nu Theater Idea Fan voor € 25- per jaar en geniet van de verschillende voordelen die het lidmaatschap met zich mee brengt.
Theater Idea Fan

 

Kaartverkoop

Kaarten kun je gemakkelijk online kopen. Heb je liever een mooi en kleurrijk theaterticket? Vanaf 13.00 uur zijn de kaarten in Idea Soest te koop. Ook de andere vestigingen verkopen na 13.00 uur kaarten voor Theater Idea.
Log in met je Idea account

Kids-korting

Korting tijdens het seizoen: bij vier kaarten voor een jeugdvoorstelling een vrijkaartje voor een ouder!

 

Sprintkaartje

Korting tijdens het seizoen: jongeren betalen een half uur voor aanvang slechts € 10,-.