plectri

facebook-icon

Programma

Peter Lusse e.a.

Trio Particolare
za 26 jan 20.15 uur
Peter Lusse e.a. Trio Particolare

Theater Idea Soest
Mini opera

Peter Lusse, bekend van ‘Vrienden voor het Leven’ op tv, is verliefd geworden. Op opera. Die liefde dreef hem in de armen van sopraan Selma Harkink en pianist Frans van Tuijl en zo ontstond het Trio Particolare: drie mensen die hun liefde voor klassieke zang dolgraag met je willen delen. Maar klassieke zang, opera en zo, is dat niet een beetje pompeus? Nou, wij denken van niet. En dat laten we graag zien en horen in een licht klassiek en eigenzinnig concert. Ieder lied, iedere aria heeft een verhaal. Het intense liefdesverdriet bij Franz Schubert, de schoonheid, maar ook het kinderlijke plezier van Mozart, het drama van Puccini... Die verhalen willen we je graag vertellen op een avond met geweldige muziek en zeker weten ook humor! 

www.peterlusse.nl

Normaal € 18,00
CJP € 16,50
65+ € 16,50
   

Je krijgt deze week korting op deze voorstelling. Klik op Kaarten en op Bestellen en vul de kortingscode TP2601 in.

Word nu Theater Idea Fan!

Bezoek je met plezier de voorstellingen in Theater Idea? Draag je ons theater een warm hart toe? Word dan nu Theater Idea Fan voor € 25- per jaar en geniet van de verschillende voordelen die het lidmaatschap met zich mee brengt.
Theater Idea Fan

 

Kaartverkoop

Kaarten kun je gemakkelijk online kopen. Heb je liever een mooi en kleurrijk theaterticket? Vanaf 13.00 uur zijn de kaarten in Idea Soest te koop. Ook de andere vestigingen verkopen na 13.00 uur kaarten voor Theater Idea.
Log in met je Idea account

Kids-korting

Korting tijdens het seizoen: bij vier kaarten voor een jeugdvoorstelling een vrijkaartje voor een ouder!

 

Sprintkaartje

Korting tijdens het seizoen: jongeren betalen een half uur voor aanvang slechts € 10,-.