plectri

facebook-icon

Programma

Mylou Frencken

Zinloos zuchten
vr 12 okt 2018 20.15 uur
Mylou Frencken Zinloos Zuchten

Theater Idea Soest
Muziektheater

Verlangen is verrukkelijk. Je kan er je hele leven druk mee zijn. Met wat nog komen gaat, met wat ooit was… Je zou bijna vergeten dat er nu ook nog van alles moet gebeuren. Hoe krijg je het voor elkaar: Liefde, lessen, lust, levensdoelen. Wat als je blijft hangen in het eeuwige verlangen? Wat is het juiste moment om daaruit te breken? In deze voorstelling verkent Mylou Frencken het zoetzure sentiment van de saudade. Ze neemt haar publiek mee naar Lissabon en Rio de Janeiro en naar de studeerkamer van haar vader waar zij luisterde naar Caetano Veloso en Elis Regina. Met haar liedjes, ontroerende verhalen en haar humoristische zelf, brengt Mylou Frencken het ongrijpbare geluk binnen handbereik.

www.myloufrencken.nl

Normaal € 17,00
CJP € 15,50
65+ € 15,50
   

Word nu Theater Idea Fan!

Bezoek je met plezier de voorstellingen in Theater Idea? Draag je ons theater een warm hart toe? Word dan nu Theater Idea Fan voor € 25- per jaar en geniet van de verschillende voordelen die het lidmaatschap met zich mee brengt.
Theater Idea Fan

 

Kaartverkoop

Kaarten kun je gemakkelijk online kopen. Heb je liever een mooi en kleurrijk theaterticket? Vanaf 13.00 uur zijn de kaarten in Idea Soest te koop. Ook de andere vestigingen verkopen na 13.00 uur kaarten voor Theater Idea.
Log in met je Idea account

Kids-korting

Korting tijdens het seizoen: bij vier kaarten voor een jeugdvoorstelling een vrijkaartje voor een ouder!

 

Sprintkaartje

Korting tijdens het seizoen: jongeren betalen een half uur voor aanvang slechts € 10,-.