plectri

facebook-icon

Programma

Loes Luca

Spectacle Coupé
vr 19 jan 20.15 uur
Loes Luca

Loes Luca op haar best!
Weergaloze Loes Luca speelt op vrijdag 19 januari “Spectacle Coupé”. Een muzikaal theatrale belevenis met zang, dans, ontboezemingen, smartlappen en een weerzien van bekende passages uit voorstellingen. Loes brengt de leukste zanger van Rotterdam, Pierre van Duijl mee en special guest is Marja van Katendrecht (Art-Jan de Vries). Uiteraard is Luca dol op de interactie met het publiek!

Loes Luca debuteerde bij de Amsterdamse theatergroep Orkater, acteerde voor succesvolle televisieprogramma’s zoals “'t Schaep met de 5 pooten”, speelde in diverse Nederlandse films zoals Ja zuster, nee zuster, had haar eigen entertainmentband “Nénette et les Zézettes” en zong met verschillende gerenommeerde orkesten.

Van Duijl is een echt 'chanteur', vertolker van liederen van ondermeer Jacques Brel, Bram Vermeulen en Johnny Jordaan. Met zijn band is Van Duijl vaste gast op het rondreizende festival De Parade. Daar trad hij ook jaren op met Loes Luca. Samen met Bob Fosko en Maarten van Roozendaal won hij De Mus, de prijs voor het beste optreden tijdens De Parade met het programma “Nog Meer Rottigheid”. Hij speelde de rol van Griek in de filmversie van de televisieserie “Ja zuster, nee zuster.

Art-Jan de won In 2008 won de Cameretten Festival Persoonlijkheidsprijs met zijn voorstelling “Marja”. Eerder speelde hij op De Parade zijn voorstellingen “Meerdere kansen op een eerste indruk” en “Messias, de kracht van verlossing”.

“Spectacle Coupé” bestaat grotendeels uit muziek en daarnaast uit geliefde passages uit vorige voorstellingen van Loes Luca. De nieuwe voorstelling is een muzikaal theatrale belevenis geworden. "We vliegen door de jaren heen en door enkele landen, van Franse chansons via American songbook tot het Nederlandse oer repertoire," aldus Loes Luca.
Gegarandeerd een geweldige theateravond!

Theater Idea Soest

(try-out)

Oorspronkelijk zouden Loes Luca en Art-Jan de Vries deze avond de voorstelling ‘Zes Danslessen in Zes Weken’, maar ze hebben hun plannen over een andere boeg gegooid en spelen nu de muziektheatervoorstelling: Spectacle Coupé. 

regie: Aat Ceelen

Normaal € 18,00
CJP € 16,50
65+ € 16,50
   

Word nu Theater Idea Fan!

Bezoek je met plezier de voorstellingen in Theater Idea? Draag je ons theater een warm hart toe? Word dan nu Theater Idea Fan voor € 25- per jaar en geniet van de verschillende voordelen die het lidmaatschap met zich mee brengt.
Theater Idea Fan

 

Kaartverkoop

Kaarten kun je gemakkelijk online kopen. Heb je liever een mooi en kleurrijk theaterticket? Vanaf 13.00 uur zijn de kaarten in Idea Soest te koop. Ook de andere vestigingen verkopen na 13.00 uur kaarten voor Theater Idea.
Log in met je Idea account

Kids-korting

Korting tijdens het seizoen: bij vier kaarten voor een jeugdvoorstelling een vrijkaartje voor een ouder!

 

Sprintkaartje

Korting tijdens het seizoen: jongeren betalen een half uur voor aanvang slechts € 10,-.