plectri

facebook-icontwitter-iconinstagram-iconlinkedin-iconyoutube-icon

Vier je verjaardag in Theater Idea
Ben je jarig? Als je met acht kinderen bij ons in het theater je verjaardag viert, dan mogen twee ouders gratis mee! Na afloop is er voor jullie een beker ranja en natuurlijk kun je er ook voor kiezen om vooraf in onze foyer aan de grote tafel de kadoos uit te pakken. Wil je bij ons je feestje geven? Stuur dan een mail naar .

Peuters en Kleuters
Eén van de leukste dingen om te doen met kleine kinderen is naar het theater gaan. De combinatie van muziek, zang, dans en toneelspel is fantastisch en peuters en kleuters gaan helemaal op in de wereld op het toneel. 

Avontuurlijke voorstellingen
Theater Idea organiseert leuke jeugdvoorstellingen tijdens de schoolvakanties en op andere momenten in het jaar. Voor alle leeftijden zijn er prachtige voorstellingen op het gebied van muziektheater, musical, poppentheater en familievoorstellingen.

Theatervoorstelling met de klas
Veel kinderen bezoeken ook een theatervoorstelling met de klas. Zo komen heel veel kinderen in aanraking met jeugdtheater. En als je eenmaal een voorstelling hebt gezien, wil je vast vaker naar het theater!

Eindvoorstelling van Theaterschool
Theaterscholen maken ook gebruik van Theater Idea om hun producties professioneel in de schijnwerpers te zetten.
'Het voelt bij Theater Idea voor alle leerlingen alsof we thuiskomen. Altijd staan ze voor ons klaar, niets is te veel'.
Directrice Theaterschool Sprinkplank

Kids-korting
Korting tijdens het seizoen: bij vier kaarten voor een jeugdvoorstelling een vrijkaartje voor een ouder!

 

 

Uitgelicht