plectri

facebook-icon

 

Peuters en Kleuters
Verwondering door muziek, licht en geluid begint al op jonge leeftijd. Daarom kunnen ook baby's en peuters al genieten van een voorstelling. In de voorstelling van Kleintje Kaf maken de peuters al kennis met theater, dans en muziek. 

Avontuurlijke jeugdvoorstellingen
Theater Idea organiseert spannende jeugdvoorstellingen tijdens de vakantie en op andere momenten in het jaar. Voor alle leeftijden zijn er prachtige voorstellingen op het gebied van muziektheater, musical, poppentheater, familievoorstellingen en nog veel meer. 

Theatervoorstelling met de klas
Veel kinderen bezoeken ook een theatervoorstelling met de klas. Zo komen heel veel kinderen in aanraking met jeugdtheater. En jeugdtheater dat moet je gewoon eens meemaken. Als je eenmaal een voorstelling hebt gezien, wil je vast vaker naar het theater!

Eindvoorstelling van Theaterschool
'Het voelt bij Theater Idea voor alle leerlingen alsof we thuiskomen. Altijd staan ze voor ons klaar, niets is te veel'.
directrice theaterschool Sprinkplank

Kids-korting
Korting tijdens het seizoen: bij vier kaarten voor een jeugdvoorstelling een vrijkaartje voor een ouder!

Vier je verjaardag in Theater Idea
Kom je met acht kinderen je verjaardag in ons theater vieren, dan mogen je ouders gratis mee! Na afloop is er voor alle kinderen een bekertje ranja en natuurlijk kun je er ook voor kiezen om vooraf in onze foyer aan de grote tafel je kadoos uit te pakken. Tot kijk in Theater Idea!

 

Uitgelicht