plectri

facebook-icon

 

Vier je verjaardag in Theater Idea
Vier je een kinder feestje? Als je met acht kinderen je verjaardag in ons theater viert, dan mogen twee ouders gratis mee! Na afloop is er voor alle kinderen een bekertje ranja en natuurlijk kun je er ook voor kiezen om vooraf in onze foyer aan de grote tafel de kadoos uit te pakken. Wil jij een feestje geven? Stuur dan een mail naar Afranina Oostendarp

Peuters en Kleuters

Verwondering door muziek, licht en geluid begint al op jonge leeftijd. Daarom kunnen ook baby's en peuters al genieten van een voorstelling. 

Avontuurlijke jeugdvoorstellingen
Theater Idea organiseert spannende jeugdvoorstellingen tijdens de vakantie en op andere momenten in het jaar. Voor alle leeftijden zijn er prachtige voorstellingen op het gebied van muziektheater, musical, poppentheater, familievoorstellingen en nog veel meer. 

Theatervoorstelling met de klas
Veel kinderen bezoeken ook een theatervoorstelling met de klas. Zo komen heel veel kinderen in aanraking met jeugdtheater. En jeugdtheater dat moet je gewoon eens meemaken. Als je eenmaal een voorstelling hebt gezien, wil je vast vaker naar het theater!

Eindvoorstelling van Theaterschool
'Het voelt bij Theater Idea voor alle leerlingen alsof we thuiskomen. Altijd staan ze voor ons klaar, niets is te veel'.
directrice theaterschool Sprinkplank
Theaterscholen maken ook gebruik van Theater Idea om hun producties professioneel in de schijnwerpers te zetten.

Kids-korting
Korting tijdens het seizoen: bij vier kaarten voor een jeugdvoorstelling een vrijkaartje voor een ouder!

 

 

Uitgelicht