plectri

Theater Idea is door haar moderne technische faciliteiten voor (semi)professionals en amateurtheatermakers een mooie locatie voor repetities en voorstellingen. Artiesten huren het theater om ongestoord te kunnen repeteren en zich voor te bereiden op hun try-out. Scholen en theaterscholen huren het theater voor hun voorstellingen. Daarnaast is Theater Idea ook een bijzondere locatie voor organisaties om een culturele dag te organiseren. Bedrijven organiseren workshopdagen voor hun medewerkers met workshops in bijvoorbeeld dans, beeldende kunst of multimedia.

Theater Idea is een klein vlakke vloer theater en telt 126 zitplaatsen waardoor een willekeurig evenement altijd persoonlijk en sfeervol wordt. De tribune kan indien gewenst ook ingeschoven worden waardoor het theater twee keer zo groot wordt.

Foto's
Technische gegevens

Op maat
We denken graag met je mee als het gaat om je wensen en bekijken samen wat de mogelijkheden zijn om een geslaagde bijeenkomst in een prettige omgeving te faciliteren. In ons gebouw bevindt zich ook een steengrill restaurant  en een foyer waardoor wij ook mee kunnen denken als het gaat om de mogelijkheden op het gebied van een lunch, borrel of diner.

Huur vergaderzaal en vaklokalen
Ook onze vergaderzaal die 12 tot 16 zitplaatsen telt en onze vaklokalen zijn te huur. Wij beschikken over een vaklokaal dans, toneel, tekenen en schilderen en ruimtelijk vormen. De lokalen zijn voor diverse doeleinden en activiteiten in te zetten. Bespreek gerust met ons de mogelijkheden of je nu een eigen evenement/workshop of een evenement/workshop verzorgd door Idea wilt organiseren.

Centrale ligging
Theater Idea ligt in het midden van het land , is uitstekend bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer en beschikt over gratis parkeerplaatsen.

Huurprijzen Theater Idea
Je huurt Theater Idea inclusief licht, geluid en een technicus al vanaf € 365,-.

Meer informatie
Voor zaalhuur kun je bellen naar 035 609 5840 of mailen naar .