plectri

facebook-icon

Bereikbaarheid Theater Idea op Willaertstraat 49 in Soest is goed bereikbaar met de auto en openbaar vervoer. Parkeren kan gemakkelijk en gratis voor de deur. Vanuit Hilversum en Amersfoort komt bus 70 vlak bij het theater, halte Overhees.
Kaartverkoop

Theaterkaarten en voordeelabonnementen bij Theater Idea zijn aan de kassa en online te koop. Aan de kassa kun je kaarten uitsluitend met een pinpas of Podiumkaart betalen. De theaterkassa vind je in Bibliotheek Idea. Koop je kaarten online, dan zenden we je na betaling een elektronisch ticket: de print is geldig als toegangskaart voor de voorstelling. 
Log in met je Idea account

Telefonisch reserveren

Het telefonisch reserveren van kaarten kan via 035 609 58 25. Tot een week voor de voorstelling zijn de kaarten op te halen in Idea. Daarna vervalt de reservering. Reserveren is niet mogeijk tijdens de voorverkoop.

Korting tijdens het seizoen

CJP: met CJP krijg je € 1,50 korting op een kaartje.
65+: als 65+-er krijg je € 1,50 korting op een kaartje.
Sprintkaartje: jongeren betalen een half uur voor aanvang slechts € 10,-.
Kids-korting: bij vier kaarten voor een jeugdtheatervoorstelling een vrijkaartje voor een ouder.

Wachtlijst

Wanneer een voorstelling is uitverkocht, start een online wachtlijst. Komen er kaarten terug, dan nemen we telefonisch contact op. Op de dag van de voorstelling verkopen we vanaf een half uur voor aanvang niet-afgehaalde kaarten.

Laatkomers

Na aanvang van de voorstelling is het niet meer mogelijk je toegang te geven tot de zaal. In enkele gevallen is het mogelijk je bij een onderbreking of pauze alsnog tot de voorstelling toe te laten. Als je te laat bent ontvang je geen restitutie van het entreegeld.

Annulering

Theater Idea stelt je zo snel mogelijk op de hoogte van annuleringen. Theater Idea aanvaardt geen aansprakelijkheid voor geannuleerde voorstellingen. Indien mogelijk, wordt een vervangende voorstelling aangeboden of restitutie verleend.

Retourneren

Het is niet mogelijk eenmaal gekochte kaarten te retourneren.

Garderobe

Er is een bewaakte garderobe aanwezig. Idea stelt zich niet aansprakelijk voor letsel, diefstal, verlies en/of schade aan eigendommen of personen.

Fotograferen

Het is niet toegestaan foto- film- of geluidsopnamen te maken zonder uitdrukkelijke toestemming van de directie.

Eten & mobiele telefoons

In de theaterzaal mogen geen drank en etenswaren meegenomen worden. Mobiele telefoons dienen tijdens de voorstelling te worden uitgezet.

Leeftijd

Omdat een voorstelling soms te eng of te moeilijk kan zijn, is het belangrijk dat kinderen niet jonger zijn dan de minimale leeftijdsgrens.

Rolstoelgebruikers/
Mindervaliden

Idea heeft speciale plaatsen voor rolstoelgebruikers of mindervaliden. Op de begane grond is een aangepast toilet. Voor deze plaatsen kun je mailen naar Afranina Oostendarp, .

Repeteren, een voorstelling of culturele dag

Theater Idea beschikt over moderne technische faciliteiten. Meer informatie

Suggesties

Alle medewerkers van Theater Idea proberen je een zo prettig mogelijke avond te bezorgen. Toch kan er wel eens iets mis gaan. Wij stellen het zeer op prijs als je eventuele klachten en/of suggesties aan ons wilt doorgeven. 

   
 

Programma