plectri

facebook-icontwitter-iconinstagram-iconlinkedin-iconyoutube-icon

Bereikbaarheid

Theater Idea op Willaertstraat 49 in Soest is goed bereikbaar met de auto en openbaar vervoer. Parkeren kan gemakkelijk en gratis voor de deur. Vanuit Hilversum en Amersfoort komt bus 70 vlak bij het theater, halte Overhees.

Kaartverkoop

Theaterkaarten en voordeelabonnementen bij Theater Idea zijn aan de kassa en online te koop. De theaterkassa vind je in Bibliotheek Idea. Koop je kaarten online, dan zenden we je na betaling een elektronisch ticket: de print is geldig als toegangskaart voor de voorstelling. 
Log in met je Idea account

Telefonisch reserveren

Voor seizoen 2020-2021 is het tot 1 september alleen mogelijk kaarten te kopen, online en aan de kassa. Vanaf september is het ook mogelijk om kaarten te reserveren. Het telefonisch reserveren van kaarten kan via 085 8222 771. Reserveringen dienen binnen 2 weken te worden betaald en afgehaald aan de kassa in Idea. Daarna vervalt de reservering.

Betalen

In Idea kun je je theaterkaarten met de pinpas of digitaal tegoed betalen. De Cultuurkaart en de Podiumcadeaukaart worden ook als betaalmiddel geaccepteerd. Reserveringen dienen binnen 2 weken betaald te worden, hierna worden ze geannuleerd. Vind de voorstelling binnen 4 weken plaats dan dien je binnen drie dagen te betalen.

Korting tijdens het seizoen

CJP: met CJP krijg je € 1,50 korting op een kaartje.
65+: als 65+-er krijg je € 1,50 korting op een kaartje.
Kids-Korting: bij vier kaarten voor een jeugdtheatervoorstelling een vrijkaartje voor een ouder.

Wachtlijst

Wanneer een voorstelling is uitverkocht, start een online wachtlijst. Komen er kaarten terug, dan nemen we telefonisch contact op.

Laatkomers

Na aanvang van de voorstelling is het niet meer mogelijk bezoekers toe te laten tot de zaal. In enkele gevallen is het mogelijk bij een onderbreking alsnog bij de voorstelling plaats te nemen. Bezoekers die te laat komen ontvangen geen restitutie van het entreegeld.

Annulering

Theater Idea stelt haar klanten zo snel mogelijk op de hoogte van annuleringen. Theater Idea aanvaardt geen aansprakelijkheid voor geannuleerde voorstellingen. Indien mogelijk, wordt een vervangende voorstelling aangeboden. Er wordt altijd restitutie verleend.

Retourneren

Het is niet mogelijk eenmaal gekochte kaarten te retourneren.Het is niet mogelijk eenmaal gekochte kaarten te retourneren. Idea Fans kunnen kosteloos hun kaarten omboeken voor een andere voorstelling.

Garderobe

De garderobe is buiten gebruik. Jassen mogen mee de zaal in. Theater Idea stelt zich niet aansprakelijk voor letsel, diefstal, verlies en/of schade aan eigendommen of personen.

Fotograferen

Het is niet toegestaan foto- film- of geluidsopnamen te maken zonder uitdrukkelijke toestemming van de directie.

Eten & mobiele telefoons

In de theaterzaal mogen geen drank en etenswaren meegenomen worden. Mobiele telefoons dienen tijdens de voorstelling te worden uitgezet.

Leeftijd

Omdat een voorstelling soms te spannend of te moeilijk kan zijn, is het belangrijk dat kinderen niet jonger zijn dan de minimale leeftijdsgrens. Voor ieder kind dient een kaartje te worden gekocht, ook als deze op schoot plaats neemt.

Rolstoelgebruikers/
Mindervaliden

Theater Idea heeft speciale plaatsen voor rolstoelgebruikers. Op de begane grond is een aangepast toilet. Bij aankoop of reservering van het ticket is het mogelijk te melden dat een rolstoelplaats gewenst is, dan zorgen wij dat er een goede plaats is gereserveerd. Aanmelden kan ook via .

Verhuur

Theater Idea beschikt over moderne technische faciliteiten en is beschikbaar voor verhuur. Meer informatie

Suggesties

Alle medewerkers van Theater Idea proberen je een zo prettig mogelijke avond te bezorgen. Toch kan er wel eens iets mis gaan. Wij stellen het zeer op prijs als je eventuele klachten en/of suggesties aan ons wilt doorgeven.