plectri

facebook-icontwitter-iconinstagram-iconlinkedin-iconyoutube-icon

In Theater Idea zijn de leukste voorstellingen te zien! Scholen komen het hele jaar door naar Theater Idea. De leerlingen genieten van een voorstelling door het verdiepingsprogramma Cultuureducatie met Kwaliteit van Idea of door het Kunstmenu van Kunst Centraal. Scholen kunnen het theater tevens huren voor de einduitvoering van hun musical of andere optredens. Ook kinderen van verschillende BSO's bezoeken geregeld ons theater! 

Kunstmenu 
Voor veel kinderen is het vaak de eerst keer dat ze naar een professionele voorstelling in Theater Idea gaan. Andere kinderen zijn al eerder in Theater Idea geweest en weten heel precies te vertellen wat ze zo mooi aan ons theater vinden. De mooie rode stoelen, de zware gordijnen, de acteurs, het spannende licht ... het maakt allemaal veel indruk! 

Eindmusical
Jaarlijks zijn er diverse scholen die ons theater huren voor de presentatie van hun eindmusical. De leerlingen van groepen acht spelen de sterren van de hemel en de andere leerlingen van de scholen mogen allemaal komen kijken. Een feest voor veel achste groepers in Soest en Soesterberg!

Cultuureducatie met kwaliteit
Door het verdiepingsprogramma Cultuureducatie ontvangt Theater Idea ook vele groepen van de basisscholen. In dit programma worden disiciplines en lessen gecombineerd en ontstaat er een totaalprogramma waardoor er meer verdieping ontstaat.