plectri

facebook-icon

Vraag in een schoolklas wie er al eens fotografeert of filmt en iedereen steekt zijn vinger op. Maar om daadwerkelijk te begrijpen wat beelden vertellen en hoe jij zélf een verhaal kunt vertellen, daar heb je een aantal vaardigheden bij nodig die je leert in de cursus. De cursussen staan vooral in het teken van creativiteit, media maken en plezier. Ook besteedt de docent aandacht aan een kritische houding. Niet alles wat op internet staat hoeft immers waar te zijn. De digitale mediacursussen van Idea vinden plaats op het mediaplein. Je hoeft dus geen apparatuur of software aan te schaffen om mee te kunnen doen. Maar het is natuurlijk wel erg leuk als je thuis gebruik kunt maken van een iPad, computer of camera (van je ouders of jezelf) want dan hoef je niet een week te wachten!

Duik bij KunstenCentrum Idea de wereld in van 3D printen, VR, video en animatie, leer programmeren en maak kennis met techniek. We hebben de leukste cursussen voor vindingrijke, stoere jongens en meisjes!

YouTube expert YouTube Expert

Voor 8-15 jaar. Na deze cursus weet je alles over het maken van virale video's en schitteren al jouw coole filmpjes op internet!
Lees meer
 
Technolab Technolab

Voor 8-15 jaar. Leer gadgets als de 3D printer en de drone en de techniek erachter beter kennen en zelf te gebruiken.
Lees meer
 

Programma