plectri

facebook-icontwitter-iconinstagram-iconlinkedin-iconyoutube-icon

Idea tijdelijk gesloten

Naar aanleiding van de lockdown door de coronapandemie zijn al onze vestigingen tijdelijk gesloten. Wij danken alle theaterbezoekers die de waarde van hun theatertickets aan ons gedoneerd hebben. Hartelijk bedankt!

  • Mooier dan ooit

Theater Idea

BoetserenKeramiek 600x300

We hopen je snel weer te mogen verwelkomen in Theater Idea! Ondertussen werken wij aan een gewijzigde programmering, zodat jullie op een ander moment de voorstellingen kunnen zien die niet door konden gaan. Ook zijn we druk bezig met de programmering voor komend seizoen!

 

Mooier dan ooit

BoetserenKeramiek 600x300

Het ongrijpbare, dat je alleen live ervaart. Wat hebben we het gemist! Neem een kijkje op Theater. Mooier dan ooit. en win mooie prijzen. Zo wordt zelfs de voorpret van je volgende (live) theateravond mooier dan ooit!

 

Programma

 

Nieuwsbrief

BoetserenKeramiek 600x300

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws en de activiteiten van RegioCultuurCentrum Idea.
Nieuwsbrief
Facebook

Weekendtheater

2020Tryo
Hoera, Vakantietheater gaat voorlopig in het weekend door! Zeker zolang de theaters hun deuren nog niet mogen openen. Elke week is er een ander thema. 
Lees meer

Verhuur

BoetserenKeramiek 600x300

Theater Idea is te huur voor repetities en voorstellingen. Daarnaast is Theater Idea ook een mooie locatie voor een cultureel bedrijfsuitje of evenement.
Lees meer