plectri

facebook-icontwitter-iconinstagram-iconlinkedin-iconyoutube-icon

Theater mooier dan ooit!

De online kaartverkoop voor seizoen 2021-2022 is gestart! Vanaf 13.00 uur zijn kaarten ook te koop aan de theaterkassa.
We hebben een veelzijdig theaterprogramma samengesteld, bomvol mooie, grappige, ontroerende, inspirerende en leuke voorstellingen.
Omdat de voorwaarden waarop we je volgend seizoen mogen ontvangen nog niet zeker zijn, begint onze kaartverkoop eerst met voorstellingen in de maanden september t/m december en zijn er voorlopig 40 kaarten per voorstelling beschikbaar. 
We kunnen niet wachten om weer artiesten en publiek te ontvangen,  theater wordt mooier dan ooit! 

  • Mooier dan ooit

Theater Idea

BoetserenKeramiek 600x300

We hopen je snel weer te zien in Theater Idea!

In juni staan onze musicalleerlingen op de planken en in de maand juli komen veel basisscholen hun musical in ons theater opvoeren. Ook staat er binnenkort in ons theater een voorstelling voor nieuwkomers geprogrammeerd. Daarnaast vindt op 2 en 3 juli het Muziekfestijn met live stream (!) georganiseerd door de cultuurconsulent plaats.

 

Programma

 

Nieuwsbrief

BoetserenKeramiek 600x300

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws en de activiteiten van RegioCultuurCentrum Idea.
Nieuwsbrief
Facebook

Verhuur

BoetserenKeramiek 600x300

Theater Idea is te huur voor repetities en voorstellingen. Daarnaast is Theater Idea ook een mooie locatie voor een cultureel bedrijfsuitje of evenement.
Lees meer

Mooier dan ooit

BoetserenKeramiek 600x300

Het ongrijpbare, dat je alleen live ervaart. Wat hebben we het gemist! Neem een kijkje op Theater. Mooier dan ooit. en win mooie prijzen. Zo wordt zelfs de voorpret van je volgende (live) theateravond mooier dan ooit!