plectri

RegioCultuurCentrum Idea werkt samen met veel culturele en welzijnsorganisaties, maar ook met bedrijven. In onze vestiging in Soest kunt u als bedrijf ons theater en onze vaklokalen huren. Theater Idea in Soest is een bijzondere locatie voor de organisatie van bedrijfsborrels, bedrijfsfeesten en bedrijfspresentaties. Ook personeelsfeesten kunnen met worskhops en culturele activiteiten worden ingevuld en georganiseerd. Ook in en samen met onze bibliotheken kunt u activiteiten organiseren.

Persoonlijk en sfeervol
Theater Idea is een klein vlakke vloer theater en telt 130 zitplaatsen waardoor een willekeurig bedrijfsevenement altijd persoonlijk en sfeervol wordt. De tribune van Theater Idea kan indien gewenst ook ingeschoven worden waardoor het theater twee keer zo groot wordt. Ook in ons gebouw in Zeist bevindt zich een theater dat gehuurd kan worden en in ook in De Bilt in het Cultureel Educatief Centrum (CEC) kunt u het theater huren.

Op maat
We denken graag met u mee als het gaat om uw wensen en bekijken samen wat de mogelijkheden zijn om een geslaagde bijeenkomst in een prettige omgeving te faciliteren. In het gebouw van Theater Idea bevindt zich ook een bowling en partycentrum waardoor wij mogelijkheden kunnen bieden op het gebied van een lunch, borrel of diner.

Huur vergaderzaal en vaklokalen
Ook onze vergaderzaal die 12 tot 16 zitplaatsen telt en onze vaklokalen in Soest zijn te huur. Wij beschikken over een vaklokaal dans, toneel, tekenen en schilderen en ruimtelijk vormen. De lokalen zijn voor diverse doeleinden en activiteiten in te zetten. Bespreekt u gerust met ons de mogelijkheden of u nu een eigen evenenment/workshop of een evenement/workshop door Idea wilt laten organiseren.

Centrale ligging
Theater Idea ligt in het midden van het land, is uitstekend bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer en beschikt over gratis parkeerplaatsen.