plectri

facebook-icontwitter-iconinstagram-iconlinkedin-iconyoutube-icon

De kunstuitleen is een ideale bron van kunst. Je kunt uit een groot aanbod een keuze maken en er in je eigen omgeving mee kennismaken. Vanaf € 7,60 per maand kun je de meest uiteenlopende kunstwerken lenen. Je kunt zo vaak van kunstwerk wisselen als je wilt. En wanneer een kunstwerk je bijzonder goed bevalt, bestaat er altijd de mogelijkheid het te kopen.

De collectie
De kunstuitleen beschikt over een gevarieerde collectie werken van in Nederland werkende professionele kunstenaars. De collectie is door een commissie van deskundigen samengesteld. Ons uitgebreide aanbod bestaat uit schilderijen, werken op papier, grafiek, foto's, beelden en diverse andere kunstvormen. Je kunt kiezen uit meer dan 3000 kunstwerken van 200 professionele kunstenaars. De kunstwerken zijn zowel van bekende kunstenaars als van getalenteerde jonge kunstenaars. Je vindt altijd iets dat aansluit bij jouw persoonlijke smaak.
De collectie op kunstuitleengooieneemland.nl

Inschrijving
Als je je wilt inschrijven hoef je alleen een paspoort of rijbewijs mee te nemen. Het inschrijfgeld bedraagt eenmalig  € 5,-. Inschrijven is gratis voor Bibliotheekleden. Na inschrijving kun je meteen al een keuze maken uit onze collectie en een of meerdere kunstwerken mee naar huis nemen.

Maandtarieven
Je kunt zelf kiezen of je een tarief met kooptegoed of een tarief zonder kooptegoed betaalt. Van het bedrag dat je betaalt als je voor het tarief met kooptegoed kiest, spaar je de helft. Het opgebouwde spaartegoed kun je besteden aan de aankoop van een kunstwerk uit de collectie.

Leenperiode
Kunstwerken kunnen op ieder gewenst moment geruild worden. Je kunt het kunstwerk een half jaar thuis houden. Mocht je het kunstwerk langer willen houden dan graag even een berichtje aan de Kunstuitleen dat je weer voor maximaal een periode van een half jaar het kunstwerk houdt. Mocht iemand anders 'jouw' kunstwerk willen kopen of reserveren dan nemen wij eerst contact met je op.

Verzekering
Wij hebben de kunstwerken verzekerd. Slechts eventuele glasschade die ontstaat tijdens het vervoer van en naar huis of tijdens het verblijf aldaar, is voor jouw rekening. Vanzelfsprekend gaan wij er vanuit dat je al het mogelijke doet om de kunstwerken niet te beschadigen.

Transport
Het vervoer van kunstwerken is jouw verantwoordelijkheid. Het spreekt vanzelf dat je hierbij de nodige voorzichtigheid in acht neemt. Thuisbezorgen tegen vergoeding is ook mogelijk.

Voorwaarden
Klik hier voor de algemene voorwaarden.

 

 

Uitgelicht

Brauck Art
Brauck Art
 
Anton Martineau
Martineau
 
Willem de Vries
Vries