plectri

facebook-icontwitter-iconinstagram-iconlinkedin-iconyoutube-icon

Met kunst geef je je bedrijf een eigen gezicht. Bovendien is het prettig werken in een omgeving die mooi en verantwoord is aangekleed. De kunstuitleen kan je helpen bij het kunstzinnig inrichten van je bedrijf. Ook bemiddelen we bij kunstopdrachten tussen opdrachtgever en kunstenaar.

Mogelijkheden
Je kunt kiezen voor uitsluitend huren, maar ook kiezen voor de variant: huren, sparen, kopen. In dat geval bouw je een kooptegoed op waarmee je op termijn een kunstwerk kunt aankopen. Een kunstwerk huren kan al voor 6,50 euro per maand voor grafiek en 26,00 euro voor een origineel doek. De bedragen zijn inclusief 21% BTW, dit is aftrekbaar voor de belasting.

Inrichting
Als je 10 of meer kunstwerken huurt verzorgen wij het brengen en ophangen. Bij minder dan 10 kunstwerken kan tegen vergoeding bezorgd worden. Graag komen we bij je langs voor een gratis intake gesprek en stellen we met je een collectie samen die het best aansluit bij de uitstraling van je bedrijf.

De collectie
De kunstuitleen beschikt over een gevarieerde collectie van in Nederland werkende professionele kunstenaars. Ons uitgebreide aanbod bestaat uit schilderijen, werken op papier, grafiek, foto’s en beelden. Je kunt kiezen uit meer dan 3000 kunstwerken van 200 professionele kunstenaars. Je vindt altijd iets dat aansluit bij je persoonlijke smaak.

Gratis kunstadvies
Heb je een bedrijf en wil je een gratis en vrijblijvend intake gesprek waarin de diverse mogelijkheden besproken worden ? Neem dan contact op met onderstaand e-mail adres.

Service
Je telefoontje, e-mail of bezoek aan de kunstuitleen betekent allereerst een gericht Kunst in Bedrijf advies. Indien je voor meerdere werk- en vergaderruimtes kunstwerken zoekt, wordt er een aparte afspraak gemaakt voor een bedrijfsbezoek. Vervolgens wordt in je bedrijf een inventarisatie gemaakt van de gewenste sfeer en in te richten ruimtes. Ook wordt het beschikbare budget besproken. Je kunt natuurlijk ook zelf je kunstwerken bij de Kunstuitleen komen uitzoeken, wij zorgen dan voor vervoer. Tijdens de tweede stap worden de gekozen kunstwerken bij het bedrijf gebracht en op een centrale plaats neergezet. In overleg met de medewerkers worden bij de derde stap de kunstwerken naar de verschillende werkkamers vervoerd. Vervolgens zorgen onze medewerkers in de vierde stap er voor dat de kunstwerken op de juiste plek komen te hangen.

Meer informatie
Meer informatie over Kunst in uw bedrijf is verkrijgbaar bij Leintje Hoogenkamp of kom even langs in de Kunstuitleen Idea Soest

 

Uitgelicht

Brauck Art
Brauck Art
 
Anton Martineau
Martineau
 
Willem de Vries
Vries