plectri

facebook-icon

Met kunst geeft u uw bedrijf een eigen gezicht. Goed gekozen kunst kan voor een groot deel de identiteit van uw bedrijf bepalen. Bovendien is het prettig werken in een omgeving die mooi en verantwoord is aangekleed. De kunstuitleen kan u helpen bij het kunstzinnig inrichten van uw bedrijf. Wij hebben jarenlange ervaring met het adviseren en inrichten van bedrijven. Ook bemiddelen wij bij kunstopdrachten tussen opdrachtgever en kunstenaar.

Mogelijkheden
U kunt kiezen voor uitsluitend huren, maar ook kiezen voor de variant: huren, sparen, kopen. In dat geval bouwt u een kooptegoed op waarmee u op termijn een kunstwerk kunt aankopen. Een kunstwerk huren kan al voor 6,50 euro per maand voor grafiek en 26,00 euro voor een origineel doek. De bedragen zijn inclusief 21% BTW, dit is aftrekbaar voor de belasting.

Inrichting
Als u 10 of meer kunstwerken huurt verzorgen wij het brengen en ophangen. Bij minder dan 10 kunstwerken kan tegen vergoeding bezorgd worden. Graag komen we bij u langs voor een gratis intake gesprek en stellen we met u een collectie samen die het best aansluit bij de uitstraling van uw bedrijf.

De collectie
De kunstuitleen beschikt over een gevarieerde collectie van in Nederland werkende professionele kunstenaars. Ons uitgebreide aanbod bestaat uit schilderijen, werken op papier, grafiek, foto’s en beelden. U kunt kiezen uit meer dan 3000 kunstwerken van 200 professionele kunstenaars. U vindt altijd iets dat aansluit bij uw persoonlijke smaak.

Gratis kunstadvies
Heeft u een bedrijf en wilt u een gratis en vrijblijvend intake gesprek waarin de diverse mogelijkheden besproken worden ? Neemt u dan contact op met onderstaand e-mail adres.

Service
Uw telefoontje, e-mail of bezoek aan de kunstuitleen betekent allereerst een gericht Kunst in Bedrijf advies. Indien u voor meerdere werk- en vergaderruimtes kunstwerken zoekt, wordt er een aparte afspraak gemaakt voor een bedrijfsbezoek. Vervolgens wordt in uw bedrijf een inventarisatie gemaakt van de gewenste sfeer en in te richten ruimtes. Ook wordt het beschikbare budget besproken. U kunt natuurlijk ook zelf uw kunstwerken bij de Kunstuitleen komen uitzoeken, wij zorgen dan voor vervoer. Tijdens de tweede stap worden de gekozen kunstwerken bij het bedrijf gebracht en op een centrale plaats neergezet. In overleg met de medewerkers worden bij de derde stap de kunstwerken naar de verschillende werkkamers vervoerd. Vervolgens zorgen onze medewerkers in de vierde stap er voor dat de kunstwerken op de juiste plek komen te hangen.

Meer informatie
Meer informatie over Kunst in uw bedrijf is verkrijgbaar bij Leintje Hoogenkamp of kom even langs in de Kunstuitleen Idea Soest

 

Uitgelicht

Brauck Art
Brauck Art
 
Anton Martineau
Martineau
 
Willem de Vries
Vries