plectri

facebook-icon

  • 4
  • 1
  • 3
  • 2
  • 5

Collectie

Leen of koop een kunstwerk!
Je persoonlijke smaak bepaalt wat je op die ene muur in de woonkamer wilt hebben. In de Kunstuitleen vind je 6.000 kunstwerken van 500 professionele kunstenaars. Onze collectie wordt regelmatig vernieuwd.

"We lenen al zo lang bij de kunstuitleen. Daarom kopen we nu met ons spaartegoed het werk dat boven onze bank hangt en waar we inmiddels zo aan gehecht zijn.".

Kinderkunstuitleen
De kunstuitleen is er ook speciaal voor kinderen. Ben je die vergeelde poster aan de muur meer dan zat? Kom een mooi kunstwerk voor in je kamer lenen!

Kunstenaars
De kunstwerken in de kunstuitleen zijn van bekende kunstenaars, getalenteerde jonge kunstenaars en van Soester kunstenaars. De keus is aan jou! Bekijk op deze website ook online onze collectie. De collectie

 

Uitgelicht

Acties Kunstuitleen

Kunstwinkel

De hele maand december kun je profiteren van mooie acties bij de kunstuitleen. 

  • kunstbon t.w.v. € 25,- Elke nieuwe lener ontvangt een kunstbon t.w.v. € 25. Wie al lid is en een nieuwe lener aanbrengt, ontvangt zelf ook de kunstbon! 
  • start cadeaumaand Vanaf 15% korting op alle cadeauartikelen en andere objecten die niet te leen maar wel te koop zijn. 

De acties lopen van 24 november tot 1 januari. Vraag bij de balie naar de voorwaarden.

Onderwijs

Samen met kinderen naar een kunstwerk kijken en erover praten, leidt tot verwondering en verbeelding bij kinderen. Een kunstenaar is een onderzoeker die je een verrassende andere wereld laat zien. De kinderkunstuitleen biedt scholen in Soest en Soesterberg de mogelijkheid om naar hartenlust kunst te lenen, zo vaak en zo veel als zij maar wensen.

Inschrijven Primair Onderwijs
Bestelformulier Projecten Kunstencentrum & Kunstuitleen

 

Bedrijven

Eigen gezicht
Met kunst geef je je bedrijf een eigen gezicht. Goed gekozen kunst kan voor een groot deel de identiteit van het bedrijf bepalen. Bovendien is het prettig werken in een omgeving die mooi en verantwoord is aangekleed.

Inrichting bedrijf
De kunstuitleen kan helpen bij het kunstzinnig inrichten van je bedrijf. Wij hebben jarenlange ervaring met het adviseren en inrichten van bedrijven. Ook bemiddelen wij bij kunstopdrachten tussen opdrachtgever en kunstenaar.

Huren, sparen, kopen
Je kunt kiezen voor uitsluitend huren, maar ook kiezen voor de variant: huren, sparen, kopen. In dat geval bouw je een kooptegoed op waarmee je op termijn een kunstwerk kunt aankopen.

Tarieven
Een kunstwerk huren kan al voor 6,60 euro per maand! De bedragen zijn inclusief 19 % BTW, dit is aftrekbaar voor de belasting.