plectri

facebook-icon

Kunstencentrum Idea biedt een speciaal aanbod voor centra voor kinderopvang en BSO's in Soest en Soesterberg. In overleg maken wij een programma op maat waarbij dagdelen en tijden in overleg bepaald worden. Bij projecten voor kinderdagverblijven werken wij vaak samen met de bibliotheek waardoor wij leesbevorderingsprojecten combineren met leuke workshops voor jonge kinderen.

BINK
KunstenCentrum Idea en BINK kinderopvang gaan samenwerken! Je kunt je nu voor allerlei leuke cursussen op het gebied van dans, circus, striptekenen, programmeren, textiel, fotografie en schilderen bij KunstenCentrum Idea inschrijven. Je wordt daarbij gebracht en gehaald tot aan het lokaal waar de cursus plaatsvindt en je krijgt ook nog eens korting op de cursussen.
Lees meer 

Kunstlessen op de BSO
Het aanbod voor de buitenschoolse opvang in Soest en Soesterberg bestaat uit losse workshops of een lessenreeks waarbij er een ruime keuze is uit de verschillende disciplines: beeldende kunst, circus, dans en theater en voor de wat oudere kinderen ook digitale media en fotografie. De workshops of lessen kunnen plaatsvinden op de BSO of bij Kunstencentrum Idea in de vaklokalen. Van vuilniskunst, spiegeltje, spiegeltje aan de wand, tot stoere dancemoves: jonge en oudere kinderen kunnen genieten van kunstzinnige activiteiten. BSO Mickey's heeft bijvoorbeeld een pilot georganiseerd met kunstlessen voor kinderen van 4-12 jaar. Op zes middagen hebben deze BSO kinderen kennis gemaakt met circus en beeldende kunst.

Meer informatie
Voor meer informatie of het boeken van workshops of projecten, kun je contact opnemen met: Marcella van Megen , telefoon: 035 609 58 33 (dinsdag, woensdag en donderdag)