plectri

facebook-icontwitter-iconinstagram-iconlinkedin-iconyoutube-icon

Kinderen die graag zingen, dansen en acteren zijn bij KunstenCentrum Idea in Soest aan het juiste adres! Aan het eind van het seizoen sta je als een echte ster op het podium. 

Voor jongeren vanaf 16 jaar en volwassenen bieden we de cursus Cabaret 16+. 

Kinderen
MusicalII600x300

Vind je het fijn om samen toneel te spelen of te zingen of te dansen? Doe dan mee aan een van onze cursussen en straal op het podium!
Naar de cursussen

 
Jongeren (16+) & Volwassenen
MusicalII600x300

Na deze cursus heb je iedere week kromgelegen van het lachen, sta je vol spelplezier op het podium, en heb je handvatten gekregen om je eigen verhaal vorm te geven en te vertellen. 
Naar de cursus

 

YoungKreators

YoungKreatorsLogo

Yes! Het spiksplinternieuwe digitaal jongerenplatform YoungKreators is online! Alle jongeren in Soest, Soesterberg en Baarn hebben nu hun eigen digitale platform, waar ze zelf hun muziek, podcasts, foto’s en choreografieën uploaden. Ben jij een Young Kreator? Laat van je horen! Check www.YoungKreators.nl.
Lees meer

 

Contact

De cursusadministratie van Kunstencentrum Idea is van maandag tot en met vrijdag van 9.00–17.00 uur bereikbaar via 085 8222 770. Je kunt ook mailen naar .

Jongerencultuurcoach

RiendyHolder

Ken je de jongerencultuurcoach in Soest al? Riëndy Holder werkt voor alle jongeren in Soest en kan je vertellen waar er leuke culturele activiteiten voor jongeren zijn.
Wil je wat weten of vragen? Mail naar
Lees meer