plectri

facebook-icontwitter-iconinstagram-iconlinkedin-iconyoutube-icon

Bij Kunstencentrum Idea ontdek je samen met anderen hoeveel plezier je kunt beleven aan dans. Idea biedt vele danscursussen aan in verschillende dansstijlen, voor alle leeftijden en verschillende niveaus. Vanaf 1,5 jaar kun je al beginnen! Voor volwassenen is er ook keuze uit diverse yoga en pilates cursussen.

Kinderen
Danscocktail600x300

Kunstencentrum Idea biedt danscursussen aan voor alle leeftijden en in verschillende dansstijlen. We sluiten het seizoen af met een echte voorstelling in Theater Idea!
Naar de cursussen

 
Jongeren
Streetdance V

Dansen is perfect voor je lichaam en je brein! Bij Kunstencentrum Idea kun je verschillende cursussen volgen. Het seizoen wordt afgesloten met een spetterend show in Theater Idea.
Naar de cursussen

 
Volwassenen
Jazzdans

Lekker ontspannen bewegen en werken aan je gezondheid tegelijk! Het aanbod varieert van Streetdance/Hiphop, Jazzdans en Yogalessen tot Dans je fit en Pilates. Speciaal voor senioren (60+) en mensen met Parkinson, Reuma of MS zijn er Dans je fit 60+ en Dans wat je kan.
Naar de cursussen

 

Lessen januari

In verband met de coronamaatregelen is het Kunstencentrum in ieder geval tot en met 14 januari gesloten. Lessen die in de de week van 10 januari plaatsvinden, gaan online door of worden op een later moment ingehaald. Daarover krijg je bericht van de cursusadministratie.

Inschrijven

Inschrijven voor een workshop of cursus bij KunstenCentrum Idea kan gemakkelijk online. 
Online inschrijven

Contact

De cursusadministratie van Kunstencentrum Idea is van maandag tot en met vrijdag van 9.00–17.00 uur bereikbaar via 085 8222 770. Je kunt ook mailen naar .