plectri

facebook-icon

KunstenCentrum Idea nodigt je uit! Bezig zijn met kunst verrijkt je leven en biedt een uitlaatklep voor het gedoe van alledag. Je ontwikkelt je talent en ontmoet nieuwe mensen. Ervaar dat juist de kunsten zich geweldig lenen om te communiceren via je hart. Kortom…neem de stap en gun jezelf een leuke cursus!

Dans & Yoga
HiitTheDancefloor 600x300

Op het gebied van dans en yoga kun je bij KunstenCentrum Idea je hart ophalen. Laat al die energie maar stromen!
Naar de cursussen

Beeldende kunst
PortrettekenenSchilderen 600x300

KunstenCentrum Idea biedt veel mogelijkheden om je talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Bij alle cursussen krijg je, naast gezamenlijke instructie, individuele begeleiding en is authenticiteit en de ontwikkeling van een eigen stijl belangrijk. 
Naar de cursussen

Textiel
ZelfKledingMaken600x300

Ontdek bij Kunstencentrum Idea hoe leuk en eenvoudig het kan zijn om accessoires te haken en breien of je eigen outfit te naaien. Je eigen creativiteit staat voorop, maar uiteraard begeleidt onze docent je in dit proces.
Naar de cursussen

Digitale media
Photoshop 600x300

Als je je wilt verdiepen in digitale beeldbewerking en het maken van een eigen website, kun je bij Kunstencentrum Idea kiezen uit verschillende cursussen. 
Naar de cursussen

Fotografie
Fotografie

Voor zowel beginnende als meer gevorderde fotografen biedt Kunstencentrum Idea fotografiecursussen aan, waarbij ontwikkeling, technisch, inhoudelijk èn creatief, voorop staat. Jaarlijks wordt een selectie foto's bij Idea geëxposeerd. 
Naar de cursussen

Lifestyle
HipGestipt 600x300

Kunstencentrum Idea biedt verschillende workshops en cursussen op het gebied van mode, styling en trends.
Naar de cursussen

Schrijven
CreatiefSchrijven 600x300

Heb je moeite met de juiste tekst op papier te krijgen, wil je vlotter leren schrijven en je schrijftalenten verder ontwikkelen? Ontdek de kracht van taal en volg een van de inspirerende schrijfcursussen van Kunstencentrum Idea. 
Naar de cursussen

Zwanger & Fit
Zwangerschapsyoga 600x300

Kunstencentrum Idea biedt diverse cursussen voor zwangere vrouwen en voor wie zich na de bevalling weer snel fit en energiek willen voelen.
Naar de cursussen

 

Inschrijven

Inschrijven voor een workshop of cursus bij KunstenCentrum Idea kan gemakkelijk online. 
Inschrijven

Contact

De cursusadministratie van het Kunstencentrum is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00- 7.00 uur op 085 8222 770. Je kunt ook mailen naar .

Uitgelicht

SamenOpCircus 600x300
Samen op circus
voor 6-100 jaar
 
Gemengde technieken 600x300
Gemengde Technieken
experimenten met verf en materialen
 
Babygebaren 600x300
Babygebaren
eerder communiceren met je baby