plectri

facebook-icontwitter-iconinstagram-iconlinkedin-iconyoutube-icon

Leer te gekke moves bij Streetdance/Hiphop, slinger aan de trapeze bij circus of maak een prachtig schilderij. Bij KunstenCentrum Idea in Soest ontdek je jezelf, krijg je lef en ontwikkel je creatieve kracht. Je kunt bovendien exposeren als een echte kunstenaar of stralen op het podium. Wat je maar wilt en als je maar plezier hebt!

 Dans
Kinderdans

Houd je van bewegen en ga je vaak op in de muziek? Kom dan op dansles! Kunstencentrum Idea biedt vele danscursussen aan, voor alle leeftijden en in verschillende dansstijlen. We sluiten het seizoen af met een echte voorstelling in Theater Idea! 
Naar de cursussen

Theater & Musical
Musical

Vind je het fijn om samen toneel te spelen of te zingen of te dansen? Dan ben je bij Kunstencentrum Idea Idea aan het juiste adres! Aan het eind van het seizoen sta je als een echte ster op het podium tijdens de voorstellingen in Theater Idea. 
Naar de cursussen

 Circus
Circusspel

Circus spelen is spannend, uitdagend en vooral heel leuk! Je leert werken met een diabolo, ballopen, koorddansen, zwaaien in de trapeze, jongleren en fietsen op een éénwieler. 
Naar de cursussen

 
Beeldende kunst
Tekenen schilderen

Met beeldende kunst kun je niet vroeg genoeg beginnen. Het is geweldig voor de ontwikkelingskracht en creativiteit. Kom je bij Kunstencentrum uitleven met allerlei materialen en technieken en ontdek wat je leuk vindt en waar je goed in bent. 
Naar de cursussen

Digitale media
YouTube expert

Duik bij Kunstencentrum Idea de wereld in van 3D, video en animatie of maak kennis met techiek. We hebben de leukste cursussen voor vindingrijke, stoere jongens en meisjes! 
Naar de cursussen

 

Inschrijven

Inschrijven voor een workshop of cursus bij KunstenCentrum Idea kan gemakkelijk online. 
Online inschrijven

Contact

De cursusadministratie van Kunstencentrum Idea is van maandag tot en met vrijdag van 9.00–17.00 uur bereikbaar via 085 8222 770. Je kunt ook mailen naar .

Jeugdfonds Cultuur

2020KiesjeKunst
 

Wil je kind graag meedoen met een cursus, maar is het om  financiële redenen niet mogelijk? Het Jeugdfonds Sport & Cultuur helpt! Door tussenkomst van een intermediair kan je kind gratis of bijna gratis een cursus volgen.
Lees meer