plectri

facebook-icon

Leer te gekke moves bij Breakdance, slinger aan de trapeze bij circus of maak een prachtig schilderij. Bij KunstenCentrum Idea ontdek je jezelf, krijg je lef en ontwikkel je creatieve kracht. Je kunt bovendien exposeren als een echte kunstenaar of stralen op het podium. Wat je maar wilt en als je maar plezier hebt!

Bink
KunstenCentrum Idea en Bink kinderopvang gaan samenwerken!  
Aanbod Bink

 Dans
KidsdanceOnStage600x300

Houd je van bewegen en ga je vaak op in de muziek? Kom dan op dansles! Kunstencentrum Idea biedt vele danscursussen aan, voor alle leeftijden en in verschillende dansstijlen. We sluiten het seizoen af met een echte voorstelling in Theater Idea! 
Naar de cursussen

 Circus
Circusspel7 600x300

Circus spelen is spannend, uitdagend en vooral heel leuk! Je leert werken met een diabolo, ballopen, koorddansen, zwaaien in de trapeze, jongleren en fietsen op een éénwieler. Alle circuslessen worden afgesloten met een presentatie in Theater Idea.
Naar de cursussen

Theater & Musical
MusicalII600x300

Vind je het fijn om samen toneel te spelen of te zingen of te dansen? Dan ben je bij Kunstencentrum Idea Idea aan het juiste adres! Aan het eind van het seizoen sta je als een echte ster op het podium tijdens de voorstellingen in Theater Idea. 
Naar de cursussen

Beeldende kunst
TekenenSchilderen600x300

Kom je bij Kunstencentrum uitleven met allerlei materialen en ontwikkel je creativiteit in tekenen, schilderen, knutselen en ontwerpen. 
Naar de cursussen

Textiel
Textielatelier3in1 600x300

Ontdek hoe leuk het kan zijn om met wol en stof je eigen creaties te maken. Laat je fantasie de vrije loop
Naar de cursussen

Digitale media
TechnoLab600x300

Duik bij Kunstencentrum Idea de wereld in van 3D, video en animatie, leer programmeren of maak kennis met techiek. We hebben de leukste cursussen voor vindingrijke, stoere jongens en meisjes! 
Naar de cursussen

 

Inschrijven

Inschrijven voor een workshop of cursus bij KunstenCentrum Idea kan gemakkelijk online. 
Inschrijven

Contact

De cursusadministratie van het Kunstencentrum is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00- 7.00 uur op 085 8222 770. Je kunt ook mailen naar .

Uitgelicht

SamenOpCircus 600x300
Samen op circus
voor 6-100 jaar
 
Gemengde technieken 600x300
Gemengde Technieken
experimenten met verf en materialen
 
Babygebaren 600x300
Babygebaren
eerder communiceren met je baby