plectri

facebook-icontwitter-iconinstagram-iconlinkedin-iconyoutube-icon

Ontdek en ontwikkel je creatieve kracht bij Idea en je krijgt meer lef, zelfvertrouwen en concentratie. Dat is natuurlijk niet het belangrijkste, maar het is wel mooi meegenomen.

Dans
Wedstrijdgroep

Dansen is perfect voor je lichaam en je brein! Heb jij de energie en de moves om lekker te dansen of wil je dat leren? Dat kan bij Kunstencentrum Idea.
Naar de cursussen

 
Circus
Circusspel

Circus, dat betekent spanning, uitdaging en veel acrobatiek! Of het nu gaat om jongleren, acrobatiek, tissue of koorddansen, het is allemaal te leren. 
Naar de cursussen

 
Beeldende kunst
Striptekenen

Bij KunstenCentrum Idea kun je je creativiteit de vrije loop laten. Doe mee met een cursus en verras jezelf.
Naar de cursussen

 
Digitale media
YouTube expert

Kunstencentrum Idea heeft de leukste digitale media cursussen voor creatieve, stoere jongens en meiden!
Naar de cursussen

 

Contact

De cursusadministratie van Kunstencentrum Idea is van maandag tot en met vrijdag van 9.00–17.00 uur bereikbaar via 085 8222 770. Je kunt ook mailen naar .

Proeflesweken

Vroegboekkorting

Weet je nog niet zeker of je voor de juiste cursus kiest? Kom dan tijdens de Open Lesweken van 14 t/m 26 september een proefles volgen. Het volgen van een proefles is alleen mogelijk bij cursussen waar nog plek is.

Proeflesoverzicht kinderen & jongeren
Proeflesoverzicht volwassenen
Inschrijven voor een proefles.

Jeugdfonds Cultuur

2020KiesjeKunst
 

Wil je kind graag meedoen met een cursus, maar is het om  financiële redenen niet mogelijk? Het Jeugdfonds Sport & Cultuur helpt! Door tussenkomst van een intermediair kan je kind gratis of bijna gratis een cursus volgen.
Lees meer