plectri

facebook-icon

Zelf kleding maken, computeranimatie, Technolab of een theatervoorstelling maken: it’s your choice! Ontdek en ontwikkel je creatieve kracht bij Idea en je krijgt meer lef, zelfvertrouwen en concentratie. Dat is natuurlijk niet het belangrijkste, maar het is wel mooi meegenomen.

Dans
HipHop13600x300

Dansen is perfect voor je lichaam en je brein! Heb jij de energie en de moves om lekker te dansen of wil je dat leren? Bij Kunstencentrum Idea kun je verschillende cursussen volgen. We sluiten het seizoen af met een spetterend show in Theater Idea.
Naar de cursussen

Circus
Circusspel11 600x300

Circus, dat betekent spanning, uitdaging en veel acrobatiek! Of het nu gaat om jongleren, acrobatiek, tissue of koorddansen, met wat oefening kun je het allemaal leren. En naast al die uitdaging is circus vooral ook veel plezier en lol met elkaar hebben.
Naar de cursussen

Theater & Musical
MusicalIII600x300

Wil je samen met andere jongeren een theaterproductie maken? Droom je ervan een keer in de spotlights te staan in een uitverkocht theater? Wil je toneelspelen, zingen en dansen? Ontdek bij Kunstencentrum Idea wat jij allemaal kunt op de spelvloer.
Naar de cursussen

Textiel
ZelfKledingMaken600x300

Ontdek bij Kunstencentrum Idea hoe leuk en eenvoudig het kan zijn om accessoires te haken en breien of je eigen outfit te naaien. Je eigen creativiteit staat voorop, maar uiteraard begeleidt onze docent je in dit proces.
Naar de cursussen

Beeldende kunst
HandletteringIllustratie 600x300

Bij KunstenCentrum Idea kun je je creativiteit de vrije loop laten. Doe mee met een cursus en verras jezelf.
Naar de cursussen

Digitale media
YouTubeExpert600x300

Duik bij Kunstencentrum Idea de wereld in van 3D printen, -vormgeving & animatie, word een YouTube ster of maak je eigen animatiefilm. We hebben de leukste cursussen voor creatieve, stoere jongens en meiden!
Naar de cursussen

 

Inschrijven

Inschrijven voor een workshop of cursus bij KunstenCentrum Idea kan gemakkelijk online. 
Inschrijven

Contact

De cursusadministratie van het Kunstencentrum is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00- 7.00 uur op 085 8222 770. Je kunt ook mailen naar .

Uitgelicht

SamenOpCircus 600x300
Samen op circus
voor 6-100 jaar
 
Gemengde technieken 600x300
Gemengde Technieken
experimenten met verf en materialen
 
Babygebaren 600x300
Babygebaren
eerder communiceren met je baby