plectri

facebook-icontwitter-iconinstagram-iconlinkedin-iconyoutube-icon

Ontdek en ontwikkel je creatieve kracht bij Kunstencentrum Idea in Soest en je krijgt meer lef, zelfvertrouwen en concentratie. Dat is natuurlijk niet het belangrijkste, maar het is wel mooi meegenomen.

Dans
Wedstrijdgroep

Dansen is perfect voor je lichaam en je brein! Heb jij de energie en de moves om lekker te dansen of wil je dat leren? Dat kan bij Kunstencentrum Idea.
Naar de cursussen

 
Circus
Circusspel

Circus, dat betekent spanning, uitdaging en veel acrobatiek! Of het nu gaat om jongleren, acrobatiek, tissue of koorddansen, het is allemaal te leren. 
Naar de cursussen

 
Young Kreators / Beeldende kunst
Striptekenen

Samen met leeftijdsgenoten ontdekken welke kunst bij jou past? Dan is Young Kreators wat voor jou!
Naar de cursussen

 
Digitale media
YouTube expert

Kunstencentrum Idea heeft de leukste digitale media cursussen voor creatieve, stoere jongens en meiden!
Naar de cursus

 
Theater
Wedstrijdgroep

Ben jij de grappenmaker thuis en wil je je verhalen, grappen en anekdotes op een podium delen? Leer hoe je je eigen comedymateriaal kunt maken en spelen.
Naar de cursus

 
 

Lessen januari

In verband met de coronamaatregelen is het Kunstencentrum in ieder geval tot en met 14 januari gesloten. Lessen die in de de week van 10 januari plaatsvinden, gaan online door of worden op een later moment ingehaald. Daarover krijg je bericht van de cursusadministratie.

Inschrijven

Inschrijven voor een workshop of cursus bij KunstenCentrum Idea kan gemakkelijk online. 
Online inschrijven

Contact

De cursusadministratie van Kunstencentrum Idea is van maandag tot en met vrijdag van 9.00–17.00 uur bereikbaar via 085 8222 770. Je kunt ook mailen naar .

Jeugdfonds Cultuur

2020KiesjeKunst
 

Wil je kind graag meedoen met een cursus, maar is het om  financiële redenen niet mogelijk? Het Jeugdfonds Sport & Cultuur helpt! Door tussenkomst van een intermediair kan je kind gratis of bijna gratis een cursus volgen.
Lees meer