plectri

facebook-icontwitter-iconinstagram-iconlinkedin-iconyoutube-icon

Ontdek en ontwikkel je creatieve kracht bij Kunstencentrum Idea in Soest en je krijgt meer lef, zelfvertrouwen en concentratie. Dat is natuurlijk niet het belangrijkste, maar het is wel mooi meegenomen.

Theater
Wedstrijdgroep

Ben jij de grappenmaker thuis en wil je je verhalen, grappen en anekdotes op een podium delen? Leer hoe je je eigen comedymateriaal kunt maken en spelen.
Naar de cursussen

 
Dans
Wedstrijdgroep

Dansen is perfect voor je lichaam en je brein! Heb jij de energie en de moves om lekker te dansen of wil je dat leren? Dat kan bij Kunstencentrum Idea.
Naar de cursussen

 
Circus
Circusspel

Circus, dat betekent spanning, uitdaging en veel acrobatiek! Of het nu gaat om jongleren, acrobatiek, tissue of koorddansen, het is allemaal te leren. 
Naar de cursussen

 
Beeldende kunst
Striptekenen

Bij KunstenCentrum Idea kun je je creativiteit de vrije loop laten. Doe mee met een cursus en verras jezelf.
Naar de cursussen

 
Digitale media
YouTube expert

Kunstencentrum Idea heeft de leukste digitale media cursussen voor creatieve, stoere jongens en meiden!
Naar de cursussen

 

YoungKreators

YoungKreatorsLogo

Yes! Het spiksplinternieuwe digitaal jongerenplatform YoungKreators is online! Alle jongeren in Soest, Soesterberg en Baarn hebben nu hun eigen digitale platform, waar ze zelf hun muziek, podcasts, foto’s en choreografieën uploaden. Ben jij een Young Kreator? Laat van je horen! Check www.YoungKreators.nl.
Lees meer

 

Contact

De cursusadministratie van Kunstencentrum Idea is van maandag tot en met vrijdag van 9.00–17.00 uur bereikbaar via 085 8222 770. Je kunt ook mailen naar .

Jongerencultuurcoach

RiendyHolder

Ken je de jongerencultuurcoach in Soest al? Riëndy Holder werkt voor alle jongeren in Soest en kan je vertellen waar er leuke culturele activiteiten voor jongeren zijn.
Wil je wat weten of vragen? Mail naar
Lees meer

Jeugdfonds Cultuur

2020KiesjeKunst
 

Wil je kind graag meedoen met een cursus, maar is het om  financiële redenen niet mogelijk? Het Jeugdfonds Sport & Cultuur helpt! Door tussenkomst van een intermediair kan je kind gratis of bijna gratis een cursus volgen.
Lees meer