plectri

facebook-icon

Kunstbedrijvenroute
Portrettekenen en schilderen 250

Tijdens de jaarlijkse Kunstbedrijvenroute in Soest presenteren cursisten edelsmeden, fotografie, portrettekenen en beeldhouwen zich van hun beste kant. Zij brengen de kunstvakken en KunstenCentrum Idea hiermee exclusief onder de aandacht waardoor het publiek kan kennismaken met deze verschillende kunstdisciplines. Het bedrijventerrein De Grachten vormt een heel bijzonder expositiegebied waar de bezoekers veel creatieve resultaten kunnen bewonderen. Portretten, beeldhouwwerk, Foto's en sieraden zijn op de Kunstbedrijvenroute smaakvol tentoongesteld en van persoonlijk commentaar voorzien door de cursisten.

Vrijgezellenfeest of vriendinnenfeest 
Musical voor volwassenen 250

Kunstencentrum Idea in Soest leent zich ook prima om een leuk vriendinnenfeest of vrijgezellenfeest te organiseren. We denken graag met je mee over de verschillende mogelijkheden. Samen een mooi sieraard maken, ontspannen bij Zumba of yoga, met elkaar portretschilderen (beeld de jarige of de vrijgezel uit!), de mooiste foto's bewerken, een middag/avond over timemanagement, snellezen of mindmappen, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Mail naar Teamleiders Marcella van Megen, en Valerie van Valkenburg, .

Nieuw! Shopper met je eigen print
creatieve zaterdag met je vriendinnen
Een zelfgemaakte tas met je eigen ontworpen dessin! Dit is mogelijk tijdens deze workshop op zaterdag, je start met het maken van een patroon en daarna maak je je eigen tas op de naaimachine onder goede begeleiding. Na de lunch ga je aan de slag met het ontwerpen van je dessin en maak je de stempel in orde om uiteindelijk je eigen shopper te kunnen beprinten. Niemand zal dezelfde tas als jij hebben, een uniek exemplaar voor het doen van boodschappen, sporten of shoppen! Op zaterdagen (datum op aanvraag) van 10.00-15.00 uur, inclusief materiaalkosten, lunch en lekkers, €75,- p.p.. Vraag de workshop aan via .

 

Inschrijven

Inschrijven voor een workshop of cursus bij KunstenCentrum Idea kan gemakkelijk online. 
Inschrijven

Uitgelicht

Danscocktail600x300
Danscocktail
plezier en dansen in elke stijl
 
ModeStyling 600x300
Mode & Styling
welk kledingtype ben jij?
 
BoetserenInWas600x300
Boetseren in was
dunne ranke figuren