plectri

facebook-icon

Kinderfeestje
Kinderfeestje

Bij KunstenCentrum Idea in Soest kun je op een orginele manier je verjaardag vieren! Dansen in So you think you can dance, spelen in je favoriete musical, zweven in de nok van ons circustheater, je eigen kunstwerk ontwerpen, photshoppen op de computer, je eigen soap maken ... niets is ons te gek. In onze foyer start je feest met je vrienden en vriendinnen die natuurlijk allemaal een mooi cadeau voor je hebben meegenomen. Na het uitpakken van de cadeaus en het drinken van limonade (je mag zelf ook taart of een versnapering meenemen als je dat wilt), gaan jullie naar één van onze vaklokalen of ons eigen theater. Een feestje duurt gemiddeld twee uur en kost bij 12 kinderen € 144,- (dans, theater, musical) tot € 159,- (beeldend, digitaal en circus). Vraag je feestje ruim van tevoren aan (minimaal vier weken!) zodat Idea er een mooie invulling aan kan geven.

Helaas kunnen wij tijdelijk geen kinderfeestjes verzorgen. Zodra dit weer mogelijk is, plaatsen wij hiervan bericht op onze website.

 

Projecten Kunst in de wijk
Kunst in de wijk

KunstenCentrum Idea is al jaren actief bij projecten Kunst in de wijk, geïnitieerd door het CultuurPunt. Het kunstencentrum organiseert hierbij workshops voor kinderen en volwassenen maar ook projecten voor basisscholen. Kinderen van verschillende scholen uit de betreffende wijk nemen bijvoorbeeld deel aan een fotografie-, schilder of beeldbewerkingsproject van Idea. Door de projecten vergroot je je beeld van ons cultureel historisch erfgoed en ontwikkel je ook nog eens je vaardigheden op het gebied van fotografie, schilderen of beeldbewerken. De projecten worden afgesloten met aantrekkelijke expositie's op de Kunst-in-de-wijk-dag die je samen met je ouders kunt bezoeken.

Kunstroute/Cultuurfestival
Cultuurfestival 300

KunstenCentrum Idea doet mee aan tal van activiteiten en festivals in Soest. Bij de Kunstroute/Cultuurfestival kun je bijvoorbeeld meedoen aan workshops toneel of beeldende kunst of kijken naar presentaties van theater, zang, dans klassen.

 

Inschrijven

Inschrijven voor een workshop of cursus bij KunstenCentrum Idea kan gemakkelijk online. 
Inschrijven

Uitgelicht

Danscocktail600x300
Danscocktail
plezier en dansen in elke stijl
 
ModeStyling 600x300
Mode & Styling
welk kledingtype ben jij?
 
BoetserenInWas600x300
Boetseren in was
dunne ranke figuren