plectri

facebook-icontwitter-iconinstagram-iconlinkedin-iconyoutube-icon

Projecten Kunst in de wijk
KunstenCentrum Idea is al jaren actief bij projecten Kunst in de wijk, geïnitieerd door het CultuurPunt. Het KunstenCentrum organiseert hierbij workshops voor kinderen en volwassenen maar ook voor leerlingen van basisscholen.

Veel diversiteit
Kinderen en volwassenen uit de betreffende wijk nemen deel aan een theater-, dans-, fotografie-, schilder- of beeldbewerkingsproject van Idea. Door de projecten vergroot je je beeld van ons cultureel historisch erfgoed en ontwikkel je ook nog eens je vaardigheden op het gebied van theater, dans, fotografie, schilderen of beeldbewerken. De projecten worden afgesloten met aantrekkelijke exposities op de Kunst-in-de-wijk-dag die je samen met je ouders kunt bezoeken.

Kunstroute/festivalls
KunstenCentrum Idea doet in Soest en Soesterberg mee aan verschillende activiteiten en festivals. Samen met vele culturele partners in Soest en Soesterberg maken we menige activiteit of festival tot een mooi evenement!

 

Lessen januari

In verband met de coronamaatregelen is het Kunstencentrum in ieder geval tot en met 14 januari gesloten. Lessen die in de de week van 10 januari plaatsvinden, gaan online door of worden op een later moment ingehaald. Daarover krijg je bericht van de cursusadministratie.

Inschrijven

Inschrijven voor een workshop of cursus bij KunstenCentrum Idea kan gemakkelijk online. 
Online inschrijven