plectri

facebook-icontwitter-iconinstagram-iconlinkedin-iconyoutube-icon

Cultuurdagen
Hiphop

Voor jongeren organiseert KunstenCentrum Idea in Soest verschillende culturele activiteiten, cultuurdagen en voorstellingen in het kader van het vak CKV. Jaarlijks gaat het om veel verschillende cultuurdagen en activiteiten waaraan leerlingen van het Griftland College (zowel VMBO als HAVO/VWO) meedoen. Daarbij is er ruime keuze uit verschillende workshops zoals bijvoorbeeld hiphop, breakdance, streetdance, theatersport, soap acteren, scènes schrijven en uitspelen, graffiti schilderen, illustreren, striptekenen, portretfotografie, animatie, digicollage, pop art schilderen, reclame, stage fighting, action painting, acrobatiek, circustechnieken, dichten, lichtschrijven en literatuur. Ook verzorgt KunstenCentrum Idea geregeld culturlele lessen op school, waaronder bijvoorbeeld dans en drama voor leerlingen van de brugklassen van het Griftland College.

 

Festivals
Cultuurfestival 300

KunstenCentrum Idea doet mee aan tal van activiteiten en festivals in Soest. KunstenCentrum Idea participeert ook in Brandstof, het podium voor en door jongeren.

 

Zomerkorting

Vroegboekkorting

De inschrijving voor het nieuwe seizoen is gestart! Schrijf je in vóór 7 september en ontvang 10% korting op het totale cursusbedrag.

Inschrijven

Jeugdfonds Cultuur

2020KiesjeKunst
 

Wil je kind graag meedoen met een cursus, maar is het om  financiële redenen niet mogelijk? Het Jeugdfonds Sport & Cultuur helpt! Door tussenkomst van een intermediair kan je kind gratis of bijna gratis een cursus volgen.
Lees meer