plectri

Cultuurdagen
Voor jongeren organiseert KunstenCentrum Idea in Soest verschillende culturele activiteiten, cultuurdagen en voorstellingen in het kader van het vak CKV.
Leerlingen van het Griftland College, zowel VMBO als HAVO/VWO, komen naar Idea en doen hieraan mee. Ook werkt KunstenCentrum Idea samen met het Baarns Lyceum en de Waldheim Mavo.Bij cultuurdagen is er een ruime keuze uit verschillende workshops zoals bijvoorbeeld hiphop, breakdance, streetdance, theatersport, soap acteren, scènes schrijven en uitspelen, graffiti schilderen, illustreren, striptekenen, portretfotografie, animatie, digicollage, pop art schilderen, reclame, stage fighting, action painting, acrobatiek, circustechnieken, dichten, lichtschrijven en literatuur.

Lessen op school
KunstenCentrum Idea verzorgt ook culturlele lessen op school, waaronder bijvoorbeeld lessen dans en drama voor leerlingen van de brugklassen van het Griftland College.

Festivals
KunstenCentrum Idea doet mee aan tal van activiteiten en festivals in Soest. KunstenCentrum Idea participeert ook in Brandstof, het podium voor en door jongeren in Soest. Wil je meer weten, stuur dan een mail naar

Jongerencultuurcoach
Ken je de jongerencultuurcoach in Soest al? Riëndy Holder werkt voor alle jongeren in Soest en kan je vertellen waar er leuke culturele activiteiten voor jongeren zijn. Wil je wat weten of vragen? Mail naar

Young Kreators
Wist je dat jongeren in Soest, Soesterberg en Baarn een eigen digitale platform hebben, waar ze zelf hun muziek, podcasts, foto’s en choreografieën uploaden. Ben jij een Young Kreator? Laat van je horen! Check www.YoungKreators.nl.

 

Jeugdfonds Cultuur

2020KiesjeKunst
 

Wil je kind graag meedoen met een cursus, maar is het om  financiële redenen niet mogelijk? Het Jeugdfonds Sport & Cultuur helpt! Door tussenkomst van een intermediair kan je kind gratis of bijna gratis een cursus volgen.
Lees meer