plectri

facebook-icontwitter-iconinstagram-iconlinkedin-iconyoutube-icon

We zijn verheugd dat alle cursussen van KunstenHuis Idea vanaf nu weer live mogen. We verwelkomen je dus graag weer op je vaste leslocatie. We zijn wel verplicht om bij iedereen boven de 18 jaar het Corona Toegangsbewijs (CTB) te controleren, door middel van de bekende QR-code in de app, in combinatie met een identiteitsbewijs. Ook moet iedereen boven de 13 jaar een mondkapje dragen in de gebouwen, zowel bij verplaatsing als op een zitplaats. Het mondkapje mag wel af als het de kunstbeoefening belemmert. De overheid raadt het gebruik van stoffen of zelfgemaakte mondkapjes af.

We vinden het belangrijk dat we als KunstenHuis Idea laten zien dat cultuurbeoefening veilig en goed georganiseerd kan worden. Daarom vragen we iedereen om goed op de basisregels te letten. Houd dus 1,5 meter afstand van elkaar buiten de lessen, draag een mondkapje en blijf met klachten, ook als ze mild zijn, thuis. Zo werken we samen aan een gezonde en veilige cultuursector en bewijzen we dat we inderdaad verantwoord open kunnen.

De versoepeling voor actieve cultuurbeoefening werd aangekondigd in de persconferentie van vrijdag 14 januari. Het toestaan van cultuurbeoefening is een mooie stap richting het verder openen van de cultuursector. Zodra we meer weten over de heropening van onze theaters en Poppodium de Peppel, laten we je dat natuurlijk weten. Alle bibliotheekvestigingen zijn natuurlijk ook nog open en mogen nu zelfs hun reguliere sluitingstijd aanhouden.

Dank voor al je geduld en flexibiliteit. We hopen natuurlijk dat we daar steeds minder aanspraak op hoeven te doen.

Let op: Leerlingen en ouders krijgen van de verschillende disciplines informatie wat dit betekent voor hun les(sen).

 

Inschrijven

Inschrijven voor een workshop of cursus bij KunstenCentrum Idea kan gemakkelijk online. 
Online inschrijven

Vakanties en feestdagen

Tijdens de schoolvakanties en feestdagen zijn er geen lessen.

Kerst 25 dec 2021 t/m 9 jan 2022
Voorjaar 26 feb t/m 6 mrt 2022
Pasen 18 apr 2022
Koningsdag 27 apr 2022
Mei 30 apr t/m 15 mei 2022
Hemelvaart 26 mei 2022
Pinksteren 6 juni 2022
Zomer 9 jul t/m 21 aug 2022