plectri

facebook-icon

  • 5
  • 2
  • 4
  • 1
  • 3

KunstenCentrum Idea

Kunstencentrum Idea in Soest heeft een groot aanbod aan cursussen op het gebied van beeldende kunst, dans, musical, theater, fotografie, digitale media en life style.

Binnenkort verschijnt onze nieuwe brochure met alle cursussen en workshops voor seizoen 2018/2019. Komend seizoen kun je kiezen uit Technolab, Streetdance, Programmeren, Hiphop, Pottenbakken, Yoga Easy Flow, Fit Mom en nog veel meer.

Houd onze website in de gaten!

 

Uitgelicht

Eindvoorstellingen
Musical III 600x300

Eindvoorstelling Musical - De wereld van Blauw & Wizkit Onze musicalsterren zijn druk bezig geweest met hun voorstelling. Maar liefst twee musicals worden er gespeeld!
Lees meer

Eindvoorstelling Theater - Droomreis naar het Land van de andere kant Een spectulaire voorstelling door onze theatertalenten, geïnspireerd op de film Big Fish!
Lees meer

 

Inschrijven

Inschrijven kan snel en gemakkelijk online.
Inschrijven

Nadat wij het inschrijfformulier hebben ontvangen, sturen we uiterlijk binnen twee weken na inschrijving een bevestigingsbrief.

Inschrijven Primair Onderwijs 
Bestelformulier Projecten Kunstencentrum & Kunstuitleen

 

Idealen van Idea

Nieuwsbrief Kunstencentrum 2

Bij Idea staat de klant centraal.
De Idealen van Idea

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Aanmelden nieuwsbrief
De laatste nieuwsbrief

Onderwijs

De klas van '45

De klas van 45 Anne Reitsma Fotografie
Kinderen uit groep 7 en 8 in Soest hebben zich de afgelopen weken in het kader van het project De klas van '45 verdiept in het leven van oorlogskinderen. Ze bezochten het Nationaal Militair Museum in Soesterberg en hebben onder leiding van Jolien Kistemaker, dans- en theaterdocent bij KunstenCentrum Idea, onderzocht hoe ze de oorlogsverhalen en de gevoelens die dat bij hen opriep konden vertalen in dans. 
Lees meer

 

Anca Siegersma geeft bij Kunstencentrum Idea de cursus Theaterklas voor 8 jaar en ouder.

“Ik vind het heel tof om te merken hoe de cursisten zich aan het begin fluisterend verlegen voorstelden en na een aantal theater-oefeningen schaterlachend de gekste fantasie dieren bedachten en voor elkaar speelden, inclusief gekke geluiden.””