plectri

facebook-icon

  • 3
  • 1
  • 4
  • 5
  • 2

KunstenCentrum Idea

Kunstencentrum Idea in Soest heeft een groot aanbod aan cursussen op het gebied van beeldende kunst, dans, musical, theater, fotografie, digitale media en life style.
Brochure 2018-2019

Aanbod januari
Vanaf januari kun je weer diverse workshops en cursussen volgen om iets nieuws te leren, je talent te ontdekken en je creativiteit te ontwikkelen. Bekijk het aanbod en schrijf je in!
Aanbod

 

Uitgelicht

Zwart-wit fotografie
Zwart witfotografie 600x300

Fotograferen in de zwart-wit modus vereist een andere manier van kijken. Leer de kneepjes van het vak in de cursus Zwart-wit fotografie
Lees meer

Inschrijven

Inschrijven kan snel en gemakkelijk online.
Inschrijven

Proefles
Twijfelt je kind nog? Bij cursussen vanaf 13 lessen voor kinderen en jongeren kun je een gratis proefles volgen. 
Inschrijven voor een proefles

Inschrijven Primair Onderwijs 
Bestelformulier Projecten Kunstencentrum & Kunstuitleen

 

Cursussen in Soesterberg

Kunstencentrum Idea komt naar Soesterberg! Komend seizoen bieden we Streetdance en Fotografie & Schilderen aan voor kinderen tussen 6 en 12 jaar. Doe je mee? De cursussen worden gegeven in De Linde. 
Streetdance
Fotografie & Schilderen

Onderwijs

Griftland College

Griftlandb

De afgelopen 4 weken hebben 165 HAVO 4 leerlingen van het Griftland College zich verdiept in verschillende kunstdisciplines. Onder leiding van kunstvakdocenten hebben ze het thema ‘creëer je eigen wereld’ onderzocht, uitgewerkt en maandag 10 december veel plezier en enthousiasme gepresenteerd aan elkaar. Het resultaat varieerde van ontwerpen van eigen lettertypes tot hilarische scene’s bij fysiek theater en van swingende Braziliaanse dans tot coole, strakke Hiphop moves. De theatersport leerlingen verbonden alle stukken aan elkaar. Een zeer geslaagde middag!

Nieuwsbrief

Tekenen schilderen mix

Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en de activiteiten van RegioCultuurCentrum Idea?
Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief.

Nieuwsbrief
Facebook