plectri

facebook-icon

Bij Idea staat u als klant voorop. Daarom werken we vanuit de Idealen van Idea. We vinden dat het om uw plezier en ontwikkeling gaat en geven graag antwoord op uw vragen. We werken er aan om vernieuwend te blijven en onze diensten zo te ontwikkelen dat ze aansluiten bij uw wensen. Waar we voor staan, vatten we dan ook graag voor u samen in de Idealen van Idea.


Genieten van lezen, kunst en cultuur

Genieten van kunst en cultuur 250x250

Heerlijk in een boek duiken, zelf kunst maken en genieten van een verhaal, schilderij of theatervoorstelling. Het aanbod voor kinderen, jongeren en volwassenen is bij Idea verrassend groot.
Lees meer


Een deskundig antwoord en advies

Een deskundig antwoord en advies 250x250

Onze medewerkers helpen u graag en geven een deskundig antwoord. U kunt er dan ook op rekenen dat wij op heel veel vragen een passend antwoord hebben of weten te vinden. 
Lees meer


Prettig verblijf voor jong en oud

Prettig verblijf voor jong en oud 250x250

Idea heet iedereen van harte welkom. Steeds meer vestigingen zijn langer open, zodat u rustig kunt genieten van een kop koffie terwijl u aan het werk bent, wacht op de kinderen of even bijpraat.
Lees meer


Altijd actueel en verrassend

Altijd actueel en verrassend 250x250

Idea vindt het belangrijk om te bieden wat voor u interessant is. We houden ons aanbod actueel en verrassend. We zoeken naar vernieuwing en nieuwe mogelijkheden om jong en oud in contact te brengen met lezen, cultuur en kunst. 
Lees meer


Leesplezier en ontwikkeling staan centraal

Leesplezier en ontwikkeling staan centraal 250x250

Plezier in lezen en ontwikkeling op het gebied van kunst en cultuur vinden wij belangrijk. Om u veel keuze te bieden, kunt u met uw pas uit collectie van de hele provincie Utrecht lenen.
Lees meer

 

Snel naar

deBibliotheek h50
Bibliotheek2017
KunstenCentrum h50
Kunstencentrum2017
Theater h50
Theater2017
KunstUitleen h50
Kunstuitleen2017
CultuurPunt h50
Cultuurpunt2017
VolksUniversiteit
Volksuniversiteit2016