plectri

facebook-icontwitter-iconinstagram-icon

Vragen 
Heeft u vragen over het CultuurPunt, neem dan contact op met cultuurconsulent Anita Vreugdenhil of cultuurpunt medewerker Hugo van Os op 035 609 58 17.

Bereikbaarheid 
Het CultuurPunt is gemakkelijk te bereiken met bus 70 vanuit Hilversum en Amersfoort, vanaf de bushalte Overhees is het slechts 1 minuut lopen naar Idea waar het CultuurPuntSoest zich bevindt. Uw route met de auto vindt u gemakkelijk via de routeplanner. U kunt gratis parkeren op de ruime parkeerplaats tegenover de ingang van Idea.

Contactformulier

Heeft u een vraag, opmerking of klacht? Vul dan onderstaand formulier zo volledig mogelijk in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Velden met een * zijn verplicht.

captcha

Adres
CultuurPunt
Willaertstraat 49
3766 CP Soest
035 609 58 17

 

 

Uitgelicht

Het Jeugdfonds cultuur is bestemd voor kinderen en jongeren in de leeftijd van 0 tot en met 17 jaar, die om financiële redenen geen lid kunnen worden van een toneelclub of lessen kunnen volgen aan een muziekschool of andere instelling voor actieve kunstbeoefening. Ook bij individuele kunstenaars kunnen lessen worden gevolgd.

Een aantal kinderen en jongeren uit Soest heeft al veel plezier van dit fonds. Zij dansen bij balletstudio Sylvia of krijgen theaterles bij Idea. Anderen spelen vol overgave elektrische gitaar of trompet bij de Bachschool in Soest. 

De inkomensgrens van de ouders/verzorgers is 130 % van het sociaal minimum. Cursussen worden in 2022 helemaal vergoed. Meer hierover lezen. Bezoek  de website van het Jeugdfonds Cultuur of neem contact op met Anita Vreugdenhil, cultuurconsulent Soest T 035 6095817 of, Jolanda Kamphuis, consulent Jeugdfonds Cultuur provincie Utrecht     T 06-54657969 

Cursusaanbieders kunnen hun aanbod voor kinderen en jongeren bij ons aanmelden Het Cultuurpunt onderhoudt een speciale cursusgids waar het aanbod in staat voor kinderen en jongeren die gebruik maken van het Jeugdfonds Cultuur.

  logo cultuur