plectri

facebook-icontwitter-iconinstagram-icon

    brandstof1 klein  jamsessie klein

Brandstof 

Voor alle jongeren tussen de 12 en 18 jaar die van muziek houden en wel eens willen ervaren hoe het is om in een band te spelen. Elke maand staat er een band voor je klaar! Neem plaats achter het drumstel, pak de microfoon en zing je lied. Of speel je liever op de keyboard of de bas. Het kan bij Brandstof. De band bestaat uit professionele muzikanten die een breed repertoire kunnen spelen. Jij kan zelf aangeven wat je graag wilt uitproberen. Een avond begint met een workshop, daarna is er de jamsessie. Er is geen publiek, alleen de andere muzikanten en gelijkgestemden. Zo ontstaan er verrassende momenten. 
FB Brandstof Brandstof  #ditisbrandstof https://ditisbrandstof.com/

Joël en Rosal

De projectmedewerkers zijn Sjoerd Krijtenburg en Joël Floor.
Je kan van te voren doorgeven welk nummer je wilt uit proberen.                E: Sjoerd, E: Joël

Brandstof oefent maandelijks in theater Idea, Willaertstraat 49 Soest

Cultuurcoach jongeren

Wil je muziek mixen, een eigen choreografie uitvoeren, of heb je ideeën voor een jongerenfestival? 
Neem dan contact op met Riëndy Holder, de cultuurcoach voor jongeren in Soest en Soesterberg
Riëndy FB cultuurcoach035

 

Uitgelicht

Het Jeugdfonds cultuur is bestemd voor kinderen en jongeren in de leeftijd van 0 tot en met 17 jaar, die om financiële redenen geen lid kunnen worden van een toneelclub of lessen kunnen volgen aan een muziekschool of andere instelling voor actieve kunstbeoefening. Ook bij individuele kunstenaars kunnen lessen worden gevolgd.

Een aantal kinderen en jongeren uit Soest heeft al veel plezier van dit fonds. Zij dansen bij balletstudio Sylvia of krijgen theaterles bij Idea. Anderen spelen vol overgave elektrische gitaar of trompet bij de Bachschool in Soest. 

De inkomensgrens van de ouders/verzorgers is 130 % van het sociaal minimum. Cursussen worden in 2022 helemaal vergoed. Meer hierover lezen. Bezoek  de website van het Jeugdfonds Cultuur of neem contact op met Anita Vreugdenhil, cultuurconsulent Soest T 035 6095817 of, Jolanda Kamphuis, consulent Jeugdfonds Cultuur provincie Utrecht     T 06-54657969 

Cursusaanbieders kunnen hun aanbod voor kinderen en jongeren bij ons aanmelden Het Cultuurpunt onderhoudt een speciale cursusgids waar het aanbod in staat voor kinderen en jongeren die gebruik maken van het Jeugdfonds Cultuur.

  logo cultuur