plectri

facebook-icontwitter-iconinstagram-icon

agenda   

Download hier de Culturele Agenda Soest/ Baarn
editie:september 2022 (pdf) 

 

 

 

     
uitinsoest  

De informatie uit de Culturele Agenda Soest staat ook op: Uit in Soest.nl 

 
       
       

 

     
aanmelden  

Informatie voor de Culturele Agenda Soest kan je hier aanmelden

Geef activiteiten die je in een bepaalde maand voor het publiek openstelt, vóór de 21ste van de voorafgaande maand aan ons door.

 

 

 

     
abonneren  

Wil je elke maand de Culturele Agenda als PDF en de nieuwsbrief CultuurPuntSoest digitaal ontvangen?
Laat het ons weten via e-mail

Wil je je abonnement opzeggen?
Stuur ons een e-mail

 
       

 

 

 

Uitgelicht

Het Jeugdfonds cultuur is bestemd voor kinderen en jongeren in de leeftijd van 0 tot en met 17 jaar, die om financiële redenen geen lid kunnen worden van een toneelclub of lessen kunnen volgen aan een muziekschool of andere instelling voor actieve kunstbeoefening. Ook bij individuele kunstenaars kunnen lessen worden gevolgd.

Een aantal kinderen en jongeren uit Soest heeft al veel plezier van dit fonds. Zij dansen bij balletstudio Sylvia of krijgen theaterles bij Idea. Anderen spelen vol overgave elektrische gitaar of trompet bij de Bachschool in Soest. 

De inkomensgrens van de ouders/verzorgers is 130 % van het sociaal minimum. Cursussen worden in 2022 helemaal vergoed. Meer hierover lezen. Bezoek  de website van het Jeugdfonds Cultuur of neem contact op met Anita Vreugdenhil, cultuurconsulent Soest T 035 6095817 of, Jolanda Kamphuis, consulent Jeugdfonds Cultuur provincie Utrecht     T 06-54657969 

Cursusaanbieders kunnen hun aanbod voor kinderen en jongeren bij ons aanmelden Het Cultuurpunt onderhoudt een speciale cursusgids waar het aanbod in staat voor kinderen en jongeren die gebruik maken van het Jeugdfonds Cultuur.

  logo cultuur