plectri

In deze gids staan culturele activiteiten voor kinderen van 4 tot 18 jaar.
Klik op een van de kunstdisciplines en je ziet wat je kan doen en waar je dit kan doen.

Beeldende kunst

Circus

Dans

Digitale media, ICT & Techniek

Muziek

Theater & Musical

Textiel

Als je een beroep wilt doen op het Jeugdfonds Cultuur, meld dit dan aan een intermediair. Deze speciale intermediair vind je op elke basisschool en binnen het voortgezetondewijs.
De intermediair beoordeelt of je gebruik kunt maken van het Jeugdfonds Cultuur en regelt de verdere aanmelding bij het Jeugdfonds Cultuur. Zo kan je gewoon naar de club van je keuze!

De cursussen/clubs die in deze gids staan voldoen aan de eisen die het Jeugdfonds cultuur stelt.

 Cursusaanbieders kunnen hun aanbod voor kinderen en jongeren bij ons aanmelden

 

Uitgelicht

Het Jeugdfonds cultuur is bestemd voor kinderen en jongeren in de leeftijd van 0 tot en met 17 jaar, die om financiële redenen geen lid kunnen worden van een toneelclub of lessen kunnen volgen aan een muziekschool of andere instelling voor actieve kunstbeoefening. Ook bij individuele kunstenaars kunnen lessen worden gevolgd.

Een aantal kinderen en jongeren uit Soest heeft al veel plezier van dit fonds. Zij dansen bij balletstudio Sylvia of krijgen theaterles bij Idea. Anderen spelen vol overgave elektrische gitaar of trompet bij de Bachschool in Soest. 

De inkomensgrens van de ouders/verzorgers is 130 % van het sociaal minimum. Cursussen worden in 2022 helemaal vergoed. Meer hierover lezen. Bezoek  de website van het Jeugdfonds Cultuur of neem contact op met Anita Vreugdenhil, cultuurconsulent Soest T 035 6095817 of, Jolanda Kamphuis, consulent Jeugdfonds Cultuur provincie Utrecht     T 06-54657969 

Cursusaanbieders kunnen hun aanbod voor kinderen en jongeren bij ons aanmelden Het Cultuurpunt onderhoudt een speciale cursusgids waar het aanbod in staat voor kinderen en jongeren die gebruik maken van het Jeugdfonds Cultuur.

  logo cultuur