plectri

facebook-icon

facebook-icon

ladies decision Kunst in Soesterberg
Kunstenaars (amateurs en professionals), koren, en culturele vereningen Krijgen
een podium om hun werk te laten zien of horen aan
medewijkbewoners. Samen met een aantal wijkbewoners krijgt deze dag vorm.
De organisaties in Soesterberg worden benaderd om mee te doen.
Kinderen van de 3 basisscholen (de groepen 7 en 8) gaan vijf weken
lang met een kunstenaar van Idea kunstencentrum een creatief project doen.
De resultaten zijn te zien op de dag zelf. Voor de dorpsbewoners is er op deze dag
een aantal creatieve workshops te volgen.

 

 

Uitgelicht

Het Jeugdfonds cultuur is bestemd voor kinderen en jongeren in de leeftijd van 0 tot en met 17 jaar, die om financiële redenen geen lid kunnen worden van een toneelclub of lessen kunnen volgen aan een muziekschool of andere instelling voor actieve kunstbeoefening. Ook bij individuele kunstenaars kunnen lessen worden gevolgd.

Een aantal kinderen en jongeren uit Soest heeft al veel plezier van dit fonds. Zij dansen bij balletstudio Sylvia of krijgen theaterles bij Idea. Anderen spelen vol overgave elektrische gitaar of trompet bij de Bachschool in Soest. 

De inkomensgrens van de ouders/verzorgers is 130 % van het sociaal minimum. Cursussen worden tot maximaal €450,- vergoed. Bezoek  de website van het Jeugdfonds Cultuur of neem contact op met Anita Vreugdenhil, cultuurconsulent Soest T 035 6095817 of, Jolanda Kamphuis, consulent Jeugdfonds Cultuur provincie Utrecht     T 06-54657969 

Cursusaanbieders kunnen hun aanbod voor kinderen en jongeren bij ons aanmelden Het Cultuurpunt onderhoudt een speciale cursusgids waar het aanbod in staat voor kinderen en jongeren die gebruik maken van het Jeugdfonds Cultuur.

  logo cultuur