plectri

facebook-icon

facebook-icon

cultureel cafe september 2012 Ontmoet andere cultuurliefhebbers op het cultureel café onder het genot van een drankje en een hapje. Geniet van een
optreden van Soester muzikanten. Laat je verrassen door de locatie. Dat zal telkens ergens anders zijn.
Houdt de kranten en de site in de gaten voor het tijdstip.

Het cultureel café is gratis.

Impressie Cultureel Café januari 2018 in Artishock. Elena en Lorenzo treden op. Cees Paul draagt een eigen gedicht voor. De tekenclub van Artishock exposeert.

Cees Paul klein optreden van Elena en Lorenzo klein Er werd goed genetwerkt klein

      

Uitgelicht

Het Jeugdfonds cultuur is bestemd voor kinderen en jongeren in de leeftijd van 0 tot en met 17 jaar, die om financiële redenen geen lid kunnen worden van een toneelclub of lessen kunnen volgen aan een muziekschool of andere instelling voor actieve kunstbeoefening. Ook bij individuele kunstenaars kunnen lessen worden gevolgd.

Een aantal kinderen en jongeren uit Soest heeft al veel plezier van dit fonds. Zij dansen bij balletstudio Sylvia of krijgen theaterles bij Idea. Anderen spelen vol overgave elektrische gitaar of trompet bij de Bachschool in Soest. 

De inkomensgrens van de ouders/verzorgers is 130 % van het sociaal minimum. Cursussen worden tot maximaal €450,- vergoed. Bezoek  de website van het Jeugdfonds Cultuur of neem contact op met Anita Vreugdenhil, cultuurconsulent Soest T 035 6095817 of, Jolanda Kamphuis, consulent Jeugdfonds Cultuur provincie Utrecht     T 06-54657969 

Cursusaanbieders kunnen hun aanbod voor kinderen en jongeren bij ons aanmelden Het Cultuurpunt onderhoudt een speciale cursusgids waar het aanbod in staat voor kinderen en jongeren die gebruik maken van het Jeugdfonds Cultuur.

  logo cultuur