plectri

aainrichten 2

 

 

 

 

 

 

 

Ga je ergens exposeren, maar zijn er weinig tot geen ophang mogelijkheden?

Deze wand is voor iedereen uit Soest en omstreken tegen een schappelijk prijsje te huur. Het enige wat je zelf nodig hebt is een inbussleutel en een auto.

Er zijn 8 panelen die aan elkaar gekoppeld worden. De panelen staan op zichzelf. Ze hoeven niet ergens aan vast gemaakt te worden.
De totale lengte bij 8 panelen is 16 meter. Voor de stabiliteit heb je minimaal 3 panelen nodig.

Eén paneel is 2 meter breed en 1,80 hoog. Het doek is 1.85 breed en 1,35 hoog.

Het systeem is gemaakt van steigerbuizen en canvasdoek. De buizen worden met een inbussleutel aan elkaar bevestigd. Door het canvasdoek wordt boven en onder een buis gestoken.
Er zitten ophanghaken bij.

Huur: 50,- voor 3 panelen, 5,- per extra paneel per maand. Borg: 100,-

Schade veroorzaakt door de huurder worden aan de huurder doorberekend.
Schade kan zijn: de paneel doeken zijn bevuild en moeten worden schoongemaakt. Onderdelen ontbreken bij het terugbrengen. Een dusdanige beschadiging aan de buizen dat ze of niet meer bruikbaar zijn of niet meer toonbaar.

 

Uitgelicht

Het Jeugdfonds cultuur is bestemd voor kinderen en jongeren in de leeftijd van 0 tot en met 17 jaar, die om financiële redenen geen lid kunnen worden van een toneelclub of lessen kunnen volgen aan een muziekschool of andere instelling voor actieve kunstbeoefening. Ook bij individuele kunstenaars kunnen lessen worden gevolgd.

Een aantal kinderen en jongeren uit Soest heeft al veel plezier van dit fonds. Zij dansen bij balletstudio Sylvia of krijgen theaterles bij Idea. Anderen spelen vol overgave elektrische gitaar of trompet bij de Bachschool in Soest. 

De inkomensgrens van de ouders/verzorgers is 130 % van het sociaal minimum. Cursussen worden in 2022 helemaal vergoed. Meer hierover lezen. Bezoek  de website van het Jeugdfonds Cultuur of neem contact op met Anita Vreugdenhil, cultuurconsulent Soest T 035 6095817 of, Jolanda Kamphuis, consulent Jeugdfonds Cultuur provincie Utrecht     T 06-54657969 

Cursusaanbieders kunnen hun aanbod voor kinderen en jongeren bij ons aanmelden Het Cultuurpunt onderhoudt een speciale cursusgids waar het aanbod in staat voor kinderen en jongeren die gebruik maken van het Jeugdfonds Cultuur.

  logo cultuur