plectri

Bewegen. We weten allemaal hoe gezond dat is. Maar niet iedereen heeft iets met bewegen. Nu hoef je bij bewegen niet direct de sporthal in: je kan ook gaan dansen, circuslessen nemen of zelfs verhalen vertellen.

De gemeente Soest heeft het buursportcoach project omarmd. In Soest gaat een aantal organisaties bewegingsactiviteiten aanbieden aan mensen voor wie bewegen niet vanzelfsprekend is.
Idea doet hier aan mee. Samen met Amerpoort, de SWOS, St. Mee, Zippies, Werk en Inkomen en Reflavour gaan we het hele komende jaar allerlei activiteiten organiseren.
We zijn begonnen met een fittest in Beukendal.We hebben mensen uitgedaagd om op de put te gaan staan. Een street art project van Peter van Oostzanen en Mint Faas. Er is een New Years event geweest in Optisport. 
Bij Idea wordt momenteel de DansFit cursus gegeven.
Reflavour heeft een vlaggenlijn gemaakt van bewegende poppetjes. Iedereen in Soest kan nog zo’n poppetje voor de vlaggenlijn maken.
Bij Reflavour is ook een verhalenvertelster geweest. Want ook het vertellen van verhalen betekent bewegen.
De street art platen van Mint Faas en Peter van Oostzanen worden ingezet om leuke foto’s van bewegende mensen te maken.

On the Move is onderdeel van het Buursportcoachproject en wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Soest en de deelnemende organisaties.

Foto's van deze startdag