plectri
  • VU 1
  • VU 2
  • VU 5
  • VU 6
  • VU 4
  • VU 3

Voorjaarsvakantie

Vanwege Pasen zijn er vrijdag 14 t/m maandag 17 april geen lessen. Ook tijdens de meivakantie zijn er zaterdag 22 april t/m 6 mei geen lessen. Een fijne vakantie gewenst!
Overzicht vakanties en feestdagen

VolksUniversiteit Idea

Volksuniversiteit 300x200

VolksUniversiteit Idea in Soest organiseert cursussen, workshops en lezingen voor volwassenen op het gebied van taal, creativiteit, lezen en schrijven, kunst/geschiedenis, digitaal, persoonlijke ontwikkeling, natuur en milieu, culinair en juridisch. De Volksuniversiteit is er voor iedereen, ongeacht vooropleiding, leeftijd of achtergrond. Laat je verrassen door ons brede aanbod. Kom naar de Volksuniversiteit en beleef het plezier van een leven lang leren!

Op deze website vind je het actuele aanbod en kun je je inschrijven. 
Lees meer

 

Uitgelicht

Weidevogel

Excursie door de Eempolder Onder begeleiding van een Eemnesser vogelliefhebber gaan we heerlijk wandelen door het bijzondere landschap van de Eempolder. 
Lees meer

Nieuw seizoen Benieuwd wat er komend seizoen te doen is bij Volksuniversiteit Idea? Volgende maand verschijnt de nieuwe brochure van het Kunstencentrum, het Theater en de Volksuniversiteit. Uiteraard zal ons complete aanbod dan ook op onze website te vinden zijn.

 

Idealen van Idea

Nieuwsbrief kunstencentrum

Bij Idea staat de klant centraal.
De Idealen van Idea

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Aanmelden nieuwsbrief
De laatste nieuwsbrief

Lezingen & excursies