plectri

facebook-icon

  • 5
  • 2
  • 4
  • 3
  • 1

KunstenCentrum Idea

Kunstencentrum Sprong 600x300

Spring eruit en maak kunst! In het nieuwe seizoen kun je weer volop genieten van leuke cursussen. Het nieuwe programma staat al online. Zo kun je je alvast  bedenken wat je in het nieuwe seizoen gaat doen. Kunstencentrum Idea in Soest heeft een groot aanbod aan cursussen op het gebied van beeldende kunst, dans, podiumkunsten, fotografie, digitale media en life style.
Bekijk de brochure online

Weet jij al wat je komend seizoen gaat volgen bij Kunstencentrum Idea? Schrijf je alvast in!
Inschrijven

 

Uitgelicht

ZomerKunstWeek
Zomerkunstweek 600x300

Begin de zomervakantie goed en doe mee aan de ZomerKunstWeek. Van maandag 10 t/m vrijdag 14 juli creatief laten onderdompelen in zomerse workshops. Dit jaar ook voor ouders! 
Lees meer

Een van de workshops is Lipdub. Vorig jaar is er een te gekke Lipdub gemaakt op Can't Stop The Feeling van Justin Timberlake.

Inschrijven

Inschrijven kan snel en gemakkelijk online.
Inschrijven

Twijfelt je kind nog over het inschrijven voor een cursus? Voor sommige kindercursussen is het mogelijk om een gratis proefles te volgen.
Inschrijven voor een proefles

Nadat wij het inschrijfformulier hebben ontvangen, sturen we uiterlijk binnen twee weken na inschrijving een bevestigingsbrief.

Inschrijven Primair Onderwijs 
Bestelformulier Projecten Kunstencentrum & Kunstuitleen

 

Idealen van Idea

Nieuwsbrief Kunstencentrum 2

Bij Idea staat de klant centraal.
De Idealen van Idea

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Aanmelden nieuwsbrief
De laatste nieuwsbrief

Onderwijs

Wie woont of werkt waar?!

Wie woont werkt waar

In de maand juni ontvangen kinderen van groep 3/4 bij het onderwijsproject Wie woont of werkt waar een uitnodigingsbrief van de tuiniers van de Beeldentuin HazArt. Na een rondleiding in de tuin gaan de leerlingen met de docent van Idea zelf als kunstenaar aan de slag en boetseren een dierenbeeldje. Met na een paar klassen al een indrukwekkend resultaat!

 

“Het is echt een leuk project. Elke keer weer verbaas ik me over de prachtige kunstwerken die de kleuters maken. Ze zijn namelijk soms nog zo klein. Het bewijst maar weer dat elk kind van nature creatief is en dat is ontroerend om te zien!”

Beeldend kunstvakdocente en Kunstuitleenmedewerker Leintje Hoogenkamp